Follow us

Γίνεσαι νονά; Η Αμαλία Κωστοπούλου, άθελά της, σου προτείνει το ιδανικό λευκό φόρεμα

Η όμορφη Αμαλία, λατρεύει τη μόδα και αυτό φαίνεται.

MissBloom TEAM
Αμαλία Κωστοπούλου Instagram

Ως είθισται, οι κοινωνικές εκδηλώσεις της σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους γάμους και τις βαφτίσεις να κυριαρχούν. Και αν οι γάμοι στιλιστικά είναι πιο εύκολοι- απαγορεύεται το λευκό σαν μία άγραφη ομερτά ανάμεσα στη νύφη και τις καλεσμένες – το outfit της βάφτισης προκαλεί έναν μεγαλύτερο προβληματισμό, ειδικά μάλιστα αν είσαι και η νονά.

Θέλεις πάντα κάτι εντυπωσιακό και κολακευτικό, το οποίο παράλληλα θα είναι και βολικό, μιας και θα κρατάς στην αγκαλιά σου ένα μωράκι. Η αναζήτηση, αναμφισβήτητα είναι πυρετώδης και πολλές φορές δεν οδηγεί και πουθενά. Δεν χρειάζεται ωστόσο να απελπίζεσαι, γιατί η Αμαλία Κωστοπούλου, άθελά της, σου έχει την καλύτερη πρόταση.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με "Strawberry Milk Nails", το πιο κομψό μανικιούρ της σεζόν

Η πανέμορφη 27χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά της. Μάλιστα ανέβασε και το γνωστό πια, appreciation post, για να τονίσει πόσο τυχερή νιώθει για όλα όσα έχει στη ζωή της.

Οι φωτογραφίες αρκετές και ενδιαφέρουσες, δείχνουν την ξανθιά καλλονή σε διάφορες στιγμές της ζωής της. Ανάμεσα σε αυτές, και μία φωτογραφία όπου ποζάρει με δύο φίλες της φορώντας ένα ονειρικό λευκό φόρεμα. Μακρύ, με διακριτική δαντέλα στο πάνω μέρος και πλισέ από τη μέση και κάτω, είναι η ιδανική επιλογή σε περίπτωση που γίνεσαι νονά.

Γίνεσαι νονά; Η Αμαλία Κωστοπούλου, άθελά της, σου προτείνει το ιδανικό λευκό φόρεμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ