Follow us

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Range Rover

Range Rover. Αρκεί το brand name από μόνο του για να κάνεις τη σύνδεση με την πολυτέλεια, τη δύναμη και την ασυναγώνιστη off-road ικανότητα, για ένα 'μύθο' που έχει αφήσει μια βαθιά κληρονομιά στο σύμπαν των 4 τροχών. Γεννήθηκε με όραμα να συνδυάσει την άνεση ενός saloon car με τη λειτουργικότητα ενός τετρακίνητου off-roader. Ελάχιστοι, αρκετές δεκαετίες πριν, είχαν φανταστεί τη μετεωρική εξέλιξη του βρετανικού brand όταν κοσμούσε για πρώτη φορά τους δρόμους αλλά το Range Rover κατόρθωσε να τους κερδίσει όλους, σαν ένα διαχρονικό σύμβολο κομψότητας και επιδόσεων.

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Κάθε κεφάλαιο στην πορεία του Range Rover μέσα στα χρόνια αποκαλύπτει μια ακλόνητη δέσμευση για υπέρβαση ορίων. Από τα πρώτα στάδια σχεδιασμού του μέχρι την εισαγωγή του στην κατηγορία των πολυτελών Sport Utility Vehicle (SUV), η μάρκα ανέκαθεν τρυπούσε ταβάνια. Η άνοδός του σηματοδοτείται από πολυάριθμες τεχνολογικές εξελίξεις, μονοπάτια καινοτομίας και ξεχωριστό στυλ.

Και εγένετο Range Rover House

Προφανώς, το brand έχει φανατικό κοινό και στη χώρα μας. Πώς θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο άλλωστε; Καλπάζει λοιπόν προς το επόμενο βήμα, μέρος του οποίου είναι και μία ξεχωριστή εμπειρία, το Range Rover House.

Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ