Follow us

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου Βασίλης Μαντάς

Το styling είναι η πιο συναρπαστική διαδικασία στο ντύσιμο. Είναι αυτό που θα αναδείξει το προσωπικό σου στιλ και σε κάνει να δείχνεις μοναδική. Σκέψου, λοιπόν, όλες εκείνες τις φορές που άνοιξες τη ντουλάπα σου για να διαλέξεις ποια κομμάτια θα σετάρεις με ποια, με ποια παπούτσια θα τα φορέσεις, ποια τσάντα θα κρατήσεις και με ποια αξεσουάρ και κοσμήματα θα βάλεις τις τελικές πινελιές. Και πόσες άλλες φορές θα το επαναλάβεις αυτό ανάλογα με την περίσταση που καλείσαι να εξυπηρετήσεις κάθε φορά με τα looks σου. Τώρα την άνοιξη, που η διάθεσή μας είναι πιο ανεβασμένη και οι ευκαιρίες για εξόδους και αποδράσεις είναι περισσότερες, το καθημερινό styling θα γίνει ο τρόπος για να επικοινωνήσεις την καλή σου διάθεση και το ανανεωμένο σου στιλ. Όμως, όπως πάντα, χρειάζονται νέες ιδέες για να φρεσκάρουμε τη σκέψη και τη διάθεσή μας, και η Κέισι Μίζιου είναι εδώ για να σου προτείνει πώς θα δημιουργήσεις stylish looks για την άνοιξη συνδυάζοντας ρούχα και παπούτσια.

Η Κέισι Μίζιου, το μοντέλο που ξεχώρισε από τη συμμετοχή του στο GNTM και διαγράφει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του modeling, στράφηκε σε δυο πολύ δυνατά brands της ελληνικής αγοράς για να εξασφαλίσει το πιο κομψό αποτέλεσμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις της: την Bill Cost, την εταιρεία γυναικείας ένδυσης που ξεχωρίζει για τις λιτές γραμμές, τα αέρινα υφάσματα, τα μοναδικά prints και τα χρώματα στις συλλογές της, και τo favela.gr, ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα της Ελλάδας που φιλοξενεί επώνυμα brands σε παπούτσια, τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ.

Να τι σου προτείνει:

#1 Σορτς με ψηλοτάκουνα mules

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς την άνοιξη είναι να φορέσεις βερμούδες και σορτς. Η Κέισι επέλεξε ένα πολύ κομψό tailored σορτς σε λευκό χρώμα από τη συλλογή της Bill Cost που συνδύασε μ' ένα elevated σατέν top σε ρομαντικό σχέδιο και nude απόχρωση, επίσης από την Bill Cost, και ολοκλήρωσε μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μυτερά mules σε λευκό από το favela.gr. To σύνολό της αποπνέει χαλαρή κομψότητα και πολυτέλεια και μπορεί να εξυπηρετήσει από μία χαλαρή ανοιξιάτική έξοδο μέχρι τις πασχαλινές σου εμφανίσεις.

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

#2 Crochet φόρεμα με cowboy στιλ γόβες

Τα φορέματα μπαίνουν πρώτα στη λίστα μας όταν έρχεται η άνοιξη και προσφέρουν άπειρες λύσεις και συνδυασμούς. Αν θέλεις να είσαι επίκαιρη στο στιλ σου, μπορείς να κάνεις μία επιλογή όπως αυτή της Κέισι που συνδύασε ένα crochet μίντι φόρεμα σε κρεμ απόχρωση από τη συλλογή Bill Cost, με εσωτερική επένδυση, μ' ένα ζευγάρι cowboy στιλ σουέτ γόβες με αγκράφες Jeffrey Campbell, τις οποίες θα βρεις στο favela.gr. O luxe συνδυασμός του κρεμ με το καφέ, όπως και το ημιδιάφανο crochet φόρεμα με τις cowboy style γόβες ενώνουν μαζί τρεις διαφορετικές τάσεις της εποχής: το quiet luxury, το sheer και το boho trend.

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024
Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

#3 Total white look με metallic γόβες

total white looks είναι διαχρονικά και όταν μπαίνει η άνοιξη είναι τα πρώτα στα οποία θα στραφούμε για να φωτίσουμε τις εμφανίσεις μας. Η Κέισι, μάλιστα, θέλησε να βάλει μία updated πινελιά στο look της και το ανέδειξε μέσα από την τάση των metallics. Συγκεκριμένα, συνδύασε στο look της ένα αμάνικο shirt dress σε λευκό και ένα λευκό παντελόνι σε λευκό, και τα δυο από τη συλλογή Bill Cost, μ' ένα ζευγάρι ασημί metallic slingback γόβες με χρυσή μύτη Jeffrey Campbell, που θα βρεις στο favela.gr. Το look αποπνέει χαλαρή πολυτέλεια και άνεση και μπορεί να φορεθεί day-to-night.

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

#4 Animal Print με ψηλοτάκουνα mules

Φέτος η μόδα επαναφέρει στις τάσεις τα animal print μοτίβα και μας προτείνει να τολμήσουμε τις bold εμφανίσεις. O πιο σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσετε κομψά animal print looks είναι να τα συνδυάσετε με μίνιμαλ αξεσουάρ και ουδέτερα παπούτσια. Η Κέισι επέλεξε μία εντυπωσιακή animal print ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή Bill Cost την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα mules σε μαύρο χρώμα από το favela.gr. Το statement look της είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες αποδράσεις σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

Extra Tip: Με ποια άλλα παπούτσια μπορείς να συνδυάσεις τα ανοιξιάτικα looks σου

Τα παπούτσια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία εμφάνιση και οι γυναίκες το γνωρίζουμε καλά. Γι' αυτό ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε σε ελάχιστα ζευγάρια, αλλά διεκδικούμε να έχουμε μια ποικιλία από επιλογές για να μπορούμε να τα εναλλάσσουμε στα looks μας ανάλογα με την περίσταση. Ανάμεσα στις hot τάσεις της μόδας για την εποχή συναντάμε αυτή του καφέ χρώματος και ένα ζευγάρι πέδιλα σε καφέ χρώμα δεν θα βάλει απλά μία επίκαιρη πινελιά στα looks σας, αλλά θα μείνει στη ντουλάπα σας για καιρό αφού είναι και διαχρονικό. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα - πλατφόρμες σε ταμπά όπως και ένα ζευγάρι πέδιλα mules σε light brown Jeffrey Campbell θα ταιριάξουν άριστα με κάθε ανοιξιάτικη εμφάνισή σου, ενώ ένα ζευγάρι clogs με ξύλινη πλατφόρμα είναι μια εξαιρετικά ενημερωμένη πινελιά για το στιλ σου. Θα τα βρεις όλα στο favela.gr

Bill Cost & Favela.gr TrendBook The Spring Edition 2024

Οι συλλογές Bill Cost είναι διαθέσιμες στα ομώνυμα καταστήματα και Corners σε Ελλάδα & Κύπρο και στο billcost.gr. Ακολούθησε το Bill Cost σε Instagram (@billcostfashion ) & Facebook.

Οι συλλογές που φιλοξενεί το Favela είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Favela και το favela.gr. Ακολουθήστε το Favela σε Instagram ( @favela.gr ) & Facebook.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ