Follow us

Δανάη Μπάρκα | Ο ανοιξιάτικος τρόπος που επέλεξε να φορέσει το χρώμα που πρωτανίστησε στις χειμερινές εμφανίσεις μας

Πώς φόρεσε την απόχρωση που είδαμε περισσότερο να προτιμάται τον χειμώνα

MissBloom TEAM
Η Δανάη Μπάρκα με το ρομαντικό και girly print που θα προτιμήσουμε στα ανοιξιάτικα πουκάμισα Instagram

Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας που πρωταγωνίστησε τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023/24 μας πρότεινε να δημιουργούμε απλούς στιλιστικούς συνδυασμούς με κομμάτια σε καθαρές γραμμές και ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις. Παρόλο που οι neutral τόνοι μπορούν να μας προσφέρουν με ευκολία και στιλ το quiet luxury look που επιθυμούμε, κάποιες αποχρώσεις ξεχώρισαν λόγω της φινέτσας που προσφέρουν όπως και λόγω της προτίμησης τους από τις fashionistas και influencers.

Το χρώμα που ξεχώρισε περισσότερο από τα υπόλοιπα είναι χωρίς αμφιβολία το καφέ όπως και όλες οι αποχρώσεις του. Μπεζ, mocha, καμηλό, καφέ chocolat, οποιαδήποτε απόχρωση του ζεστού καφέ χρώματος πρωταγωνίστησε σε κάθε είδος fashion item όπως παλτό, πουλόβερ, παντελόνια, φούστες και φορέματα. Αφότου όμως πέρασε ο χειμώνας και πλέον βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, ακόμη επιλέγουμε τα χρώματα τα οποία προτιμήσαμε και δημιουργήσαμε κομψούς συνδυασμούς με αυτά την προηγούμενη σεζόν. Το καφέ έχει διαχρονική στιλιστική αξία και γι' αυτό μπορούμε να το επιλέξουμε και την εποχή της άνοιξης κι ας είναι μία σκουρόχρωμη απόχρωση αρκεί να το συνδυάσουμε με το σωστό styling combo.

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να φορέσει την κομψή chocolat απόχρωση με έναν άκρως ανοιξιάτικο τρόπο. Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να φορέσει ένα σεμιζιέ φόρεμα σε chocolat απόχρωση από το brand Aiki Diounot. Το κομψό φόρεμα της συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση και μία καφέ σκούρα δερμάτινη ζώνη.

Δες την εμφάνισή της


Το φόρεμα της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα | Ο ανοιξιάτικος τρόπος που επέλεξε να φορέσει το χρώμα που πρωτανίστησε στις χειμερινές εμφανίσεις μας
Sunny Horizons – Rowe Shirt Dress, Aiki Diounot

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ