Follow us

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες να χαρίσεις άφθονη λάμψη στο σώμα σου.

body iStock

Οι ραγάδες, οι κηλίδες και άλλες δυσχρωμίες στο σώμα ταλαιπωρούν χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο, ενώ αυτή η περίοδος είναι συνήθως η εποχή που τα συγκεκριμένα θέματα αναδεικνύονται πιο έντονα. Κι αυτό γιατί τώρα ξεκινάμε να φοράμε τα πιο ανοιξιάτικα, "ανοιχτά" ρούχα μας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να εκτίθεται και να φαίνεται περισσότερο.

Και ενώ οι ραγάδες είναι το πιο σύνηθες skincare issue που ταλανίζει τις περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, τόνου δέρματος ή σωματοτύπου, οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες συνήθιζαν να κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως στο πρόσωπο. Ή έτσι νομίζαμε, αφού τα δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας. Ο ήλιος στις μέρες μας είναι τόσο δυνατός που επηρεάζει το δέρμα συνολικά, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Έτσι, δεν είναι σπάνιο πλέον να εμφανίζουμε κηλίδες, δυσχρωμίες κι άλλες ατέλειες από τον ήλιο και στο σώμα μας, εκτός από το πρόσωπο, με αποτέλεσμα μια λιγότερο λαμπερή και ομοιόμορφη όψη από αυτή που ονειρευόμαστε.

Αν βλέπεις τον εαυτό σου σε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, αρχικά μην ανησυχείς καθώς υπάρχει λύση. Εμείς ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε τη σειρά περιποίησης σώματος NIVEA LUMINOUS630® για ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα, που προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος.

Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία της σειράς περιποίησης προσώπου LUMINOUS630®, την οποία εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες, και με συστατικά των οποίων η επιλογή έχει προκύψει έπειτα από εντατική έρευνα, η NIVEA εισάγει τον μοναδικό τρόπο δράσης της σε αυτά τα νέα bodycare προϊόντα που μειώνουν ορατά την εμφάνιση των ραγάδων, των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο. Μιλάμε για δύο καινοτόμα προϊόντα με διαφορετική υφή που στοχεύουν αντίστοιχα στην κάθε ανάγκη που μπορεί να έχεις: το NIVEA Anti Stretch Marks Body Oil-Serum για μείωση της ορατότητας των ραγάδων και την NIVEA Anti Spots & Marks Body Cream για μείωση της ορατότητας των κηλίδων και άλλων ατελειών του δέρματος.

Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι περιέχουν το πιο αποτελεσματικό μόριο για την εξισορρόπηση των φυσικών επιπέδων μελανίνης στην επιδερμίδα, το μόριο με αριθμό 630. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αντίθεση της όψης των ραγάδων με την επιδερμίδα γύρω από αυτές, καθιστώντας τις ραγάδες λιγότερο ορατές.

Έτσι, αν το θέμα σου είναι οι ραγάδες...

... σε γλουτούς, κοιλιά, στήθος, μέση, μπράτσα και πόδια, πρέπει να δοκιμάσεις το NIVEA Anti Stretch Marks Body Oil-Serum που περιέχει το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό LUMINOUS630®. Αυτό το έλαιο - ορός εξισορροπεί τη φυσική παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την αντίθεση της όψης των ραγάδων με την επιδερμίδα γύρω από αυτές. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά και σε παλαιότερες ραγάδες ενώ αν συνδυαστεί με τακτικό μασάζ, μπορείς να προλάβεις τη δημιουργία νέων.

Ραγάδες, κηλίδες ή ατέλειες από τον ήλιο; Με αυτά τα bodycare προϊόντα θα έχεις την πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα

Αν τώρα το θέμα σου είναι οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες από τον ήλιο...

... η κρέμα με τα πολλαπλά οφέλη για το σώμα είναι για σένα. Η NIVEA Body Cream Anti Spots & Marks περιέχει μια σύνθεση που ενυδατώνει το δέρμα μέχρι και 48 ώρες ενώ χαρίζει εντατική θρέψη στην επιδερμίδα. Έτσι, βελτιώνει αποτελεσματικά την ορατότητα των καφέ κηλίδων και των ατελειών από τον ήλιο μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες ενώ, σε περίπτωση που συνυπάρχουν ραγάδες, δίνει μια καλύτερη και πιο ομοιόμορφη όψη και σε αυτές.

nivea

Μία εφαρμογή την ημέρα στα επίμαχα σημεία είναι αρκετή. Χρησιμοποιούμε ένα προϊόν Body Luminous 630 ανά ημέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα καινοτόμο σειρά περιποίησης σώματος LUMINOUS630® θα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ