Follow us

Η Κατερίνα Λιόλιου στην πρώτη εμφάνιση μετά την άβολη ιστορία με τον Ηλία Ψινάκη

Ξανά στο προσκήνιο ήρθε ένα περιστατικό με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Ψινάκη

MissBloom TEAM
Κατερίνα Λιόλιου NDP

Μετά την εμφάνισή του Ηλία Ψινάκη στο "J2US” του Σαββάτου ήρθε ξανά στην επιφάνεια το περιστατικό που είχε συμβεί στο "X-Factor”, όταν και ο γνωστός μάνατζερ είχε κατεβάσει το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε μία ανάρτηση "καρφί" για τον Ηλία Ψινάκη

Η τραγουδίστρια με μία της ανάρτηση την Κυριακή σχολίασε ότι: "Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης"

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Λιόλιου διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Η τραγουδίστρια επέλεξε για την εμφάνισή της να φορέσει ένα total black look, συνδυάζοντας ένα δερμάτινο φόρεμα με μπολερό και μαύρα πέδιλα.

Η Κατερίνα Λιόλιου στην πρώτη εμφάνιση μετά την άβολη ιστορία με τον Ηλία Ψινάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ