Follow us

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

MissBloom TEAM
Hero

Ήρθε η στιγμή αυτή του χρόνου, και όταν λέμε ήρθε είναι μία ανάσα μακριά, όπου νονοί και βαφτιστήρια βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, και διαπραγματεύσεις, σχετικά με τα δώρα του Πάσχα. Λαμπάδες, παπούτσια, ρούχα, παιχνίδια βρίσκονται στην ετήσια λίστα, με τους νονούς να ξεχύνονται στα μαγαζιά προκειμένου να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των αγαπημένων τους πιτσιρικιών.

Για εμένα τα τελευταία χρόνια, ο μαραθώνιος του πασχαλινού shopping είναι διπλός, μιας και έχω την τύχη και χαρά να είμαι νονά δύο παιδιών: Του 9χρονου Παύλου και της 3χρονης Μυρτούς. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι απαιτήσεις των μικρών μου φίλων είναι πολλές και φυσικά τα γούστα ποικίλουν. Και μιας και οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι γρήγοροι, αποφάσισα ότι το πασχαλινό shopping μου θα γίνει στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens για δύο βασικούς λόγους: o πρώτος είναι γιατί έχει περισσότερα από 100+ αγαπημένα designer brands, έως -70% πιο φθηνά και ο δεύτερος γιατί έχει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρά παιδιά. Γιατί δεν σας είπα το καλύτερο: Συνηθίζω να παίρνω τα βαφτιστήρια μου μαζί στα πασχαλινά ψώνια.

Πρώτη στάση, φυσικά, για λαμπάδες, που είναι οι αγαπημένες των παιδιών. Η Μυρτώ είναι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με το τι θέλει για φέτος. "Νονά για φέτος θέλω λαμπάδα Έλσα" μου είπε με τη χαριτωμένη της φωνούλα. Έπεσα από τα σύννεφα; Φυσικά και όχι! Τη βρήκα στο κατάστημα Moustakas Signature Store μαζί με μία τεράστια ποικιλία σε λαμπάδες, παιχνίδια και αξεσουάρ.

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Moustakas Signature Store, Designer Outlet Athens

Ο Παύλος επέλεξε τη δική του λαμπάδα από το Lego® Pop Up Store!

Lego

Lego® Pop Up Store, Designer Outlet Athens

Ακόμα, μπορείς να βρεις μοναδικές λαμπάδες στο κατάστημα Nymphes Art & Jewellery είτε για αγόρια είτε για κορίτσια, στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού.

Nymphes arts & Designers

Nymphes Art & Jewellery, Designer Outlet Athens

Σειρά έχουν, ως είθισται, τα παπούτσια. Ο Παύλος είναι φαν των Vans τα οποία προσωπικά λατρεύω μιας και τα προτιμώ και για εμένα.

Vans

Vans, Designer Outlet Athens

Όσο για τη Μυρτούλα, προτίμησα πεδιλάκια Camper με το πιο παιχνιδιάρικο σχέδιο.

Geox

Camper, Designer Outlet Athens

Σε περίπτωση βέβαια που δεν σου αρέσουν τα πέδιλα, ανακάλυψα υπέροχα sneakers για κοριτσάκια στο κατάστημα Adidas, ενώ πανέμορφα και πολύ ποιοτικά πέδιλα για αγόρια, βρήκα στο κατάστημα Geox.

Adidas

Adidas, Designer Outlet Athens

Geox

Geox, Designer Outlet Athens

Και επειδή τα βαφτιστήρια μου θέλω να τα "κακομαθαίνω" σειρά έχουν και τα ρουχαλάκια τα οποία είναι φυσικά καλοκαιρινά μιας και η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει. Ένα κουκλίστικο φορεματάκι για τη Μυρτώ από το κατάστημα Matou France σε τόνους του ροζ και για τον Παύλο ένα σετάκι - σορτς, μπλουζάκι - από το κατάστημα Lapin House ιδανικό για τα γεμάτα παιχνίδι, καλοκαιρινά απογεύματα.

Matou France
Matou France, Designer Outlet Athens

Lapin House

Lapin House, Designer Outlet Athens

Δεν μπόρεσα επίσης να αντισταθώ στην τέλεια αυτή βερμούδα από το κατάστημα Tommy Hilfiger. Ακόμη ένα δώρο για τον Παύλο.


Μαγιό

Tommy Hilfiger, Designer Outlet Athens

Και ενώ περιπλανιόμουν στους διαδρόμους του εμπορικού έπεσα πάνω και σε ένα συγκλονιστικό φορεματάκι Polo Ralph Lauren στο οποίο δεν αντιστάθηκα, οπότε η Μυρτώ θα έχει και δεύτερο φόρεμα για φέτος το Πάσχα.

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren, Designer Outlet Athens

Στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens περάσαμε μία μοναδική ημέρα, αφού παίξαμε, γελάσαμε, ζωγραφίσαμε και ενθουσιαστήκαμε με όλες τις παιδικές δραστηριότητες! Το Παιδικό Εργαστήρι μάς περίμενε στον 1ο όροφο με θεατρικό παιχνίδι, face painting και χειροτεχνίες, Bubble Show στην πλατεία του εκπτωτικού χωριού αλλά και παρέλαση αγαπημένων χαρακτήρων Playmobil*!

Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο τέλος μίας γεμάτης και όμορφης μέρας, όπου και τα ψώνια μου έκανα και ευχαριστήθηκα ποιοτικό χρόνο με τα βαφτιστήρια μου. Στα επόμενα...

* Οι δραστηριότητες διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr