Follow us

Πριγκίπισσα Charlotte | Το κρυφό ταλέντο της που κάνει χαρούμενη την Kate Middleton

H 8χρονη πριγκίπισσα Charlotte έχει ιδιαίτερο δεσμό με τη μητέρα της και πριγκίπισσα της Ουαλίας.

MissBloom TEAM
Πρίγκιπας George & Πριγκίπισσα Charlotte - kate Middleton - πρίγκιπας William

Η πριγκίπισσα Charlotte καταφέρνει να κάνει τη μαμά της χαρούμενη και περήφανη με τα πολλά ταλέντα που ξεδιπλώνει στο σπίτι. Το περασμένο φθινόπωρο, που η Kate Middleton εμφανίστηκε στο Vsi Razom Community Hub στο Bracknell, η πριγκίπισσα είχε μια γλυκιά συζήτηση με την 8χρονη Liza.

"Άκουσα την κόρη μου να τραγουδάει σήμερα το πρωί και είναι ένα τραγούδι που ονομάζεται 'Shine Jesus Shine' και με έκανε πολύ χαρούμενη αυτό το πρωί" της είπε η πριγκίπισσα της Ουαλίας λίγους μήνες πριν αποσυρθεί από τα επίσημα καθήκοντά της για λόγους υγείας. Η Liza ήταν ενθουσιασμένη όταν της είπε αυτή την ατάκα η Kate Middleton. Η σύζυγος του πρίγκιπα William πρόσθεσε: "Ξέρεις το τραγούδι; Έχει τον ίδιο τόνο; Το άκουσα σήμερα το πρωί και με έκανε χαρούμενη".

Η πριγκίπισσα Charlotte λατρεύει τη Shakira

Γνωρίζαμε ήδη ότι η πριγκίπισσα Charlotte είναι λάτρης της μουσικής χάρη στον πατέρα της. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αποκάλυψε στο podcast του ότι τα μικρά του αγαπούν όλα το Waka Waka της Shakira αλλά η κόρη του έχει τον πιο μεγάλο ενθουσιασμό για το κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ