Follow us

Η Βίκυ Καγιά δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο look με την αγαπημένη τάση των celebrities και top models

Το double denim σύνολο της Βίκυς Καγιά είναι ιδανικό για αυτή την εποχή.

vickykaya_ Instagram @vickykaya_

Μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το προσωπικό στιλ της, αφού κάθε εμφάνισή της λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που αγαπούν το προσεγμένο και ενημερωμένο ντύσιμο, όποια κι αν είναι η περίσταση. Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της μάλιστα, υιοθέτησε μία από τις τάσεις που αγαπούν ιδιαιτέρως οι celebrities και τα top models, η οποία μάλιστα έχει κάνει μεγάλη επιστροφή στην επικαιρότητα της μόδας τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για το double denim.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, συνδυάζοντας ένα τζιν πουκάμισο με ένα skinny τζιν παντελόνι και μαύρα δερμάτινα loafers. Ολοκλήρωσε το casual outfit της με κόκκινη τσάντα ώμου, που λειτούργησε ως το ιδανικό pop of color και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο look με την αγαπημένη τάση των celebrities και top models
Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά

Τα double denim looks, δηλαδή τα σύνολα που αποτελούνται από δύο ή και περισσότερα denim κομμάτια, έχουν περάσει από διάφορες φάσεις. Κάποτε ήταν μία από τις κορυφαίες τάσεις, στη συνέχεια θεωρήθηκαν κάπως ξεπερασμένα μόνο για να επανέρθουν ξανά στη μόδα αποδεικνύοντας πως αποπνέουν ένα coolness που κάθε γυναίκα επιθυμεί για το στιλ της. Style icons όπως οι Sienna Miller, Kate Moss, Rihanna, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Bella Hadid υιοθέτησαν αυτό το trend, δημιουργώντας double denim σύνολα τόσο για casual όσο και για επίσημες περιστάσεις. Μία από τις πιο iconic στιγμές της pop κουλτούρας είναι όταν ο Justin Timberlake και η Britney Spears περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των American Music Awards το 2001, φορώντας total denim σύνολα.

Τα double denim σύνολα λοιπόν είναι ιδανική επιλογή για την περίοδο της άνοιξης, αφού το εν λόγω ύφασμα άλλωστε είναι ιδανικό για τη θερμοκρασία της εποχής. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι όμως ποιος είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος για να δημιουργήσεις total denim σύνολα, η απάντηση είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου τα στιλιστικά κλισέ που θέλουν να συνδυάζεις τζιν που είναι στις ίδιες αποχρώσεις και τόλμησε να πειραματιστείς. Τζιν παντελόνια με σακάκια δημιουργούν ένα νέο updated κοστούμι που είναι ιδανικό για all-day εμφανίσεις, denim φορέματα με τζάκετ, βερμούδες με πουκάμισα κ.ο.κ. Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι τόσοι πολλοί, που είναι δεδομένο πως δεν θα βαρεθείς ποτέ.

Get the Look

Denim Dad Πουκάμισο Cropped Calvin Klein

Mom Τζιν Calvin Klein

Τζιν πουκάμισο Answear Lab

Τζιν παντελόνι Answear Lab

Τζιν πουκάμισο Tommy Hilfiger

Τζιν παντελόνι Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ