Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το φόρεμα από τη Zara που θέλουμε να φορέσουμε τις ημέρες του Πάσχα

Το κομψό φόρεμα από τη Zara που επελεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την πιο ανοιξιάτικη φούστα από την Η&Μ ιδανική για elegant looks Instagram

Τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα είναι εκείνα τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουμε από τώρα εξοπλίζοντας την γκαρνταρόμπα μας με τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να τα δημιουργήσουμε. Τα φορέματα είναι από τις πρώτες και κύριες επιλογές μας για εκείνες τις ημέρες καθώς μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό και απόλυτα on point για την περίσταση outfit. Όποιο και εάν είναι το στιλ σου, χωρίς αμφιβολία επιθυμείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου διαχρονικά φορέματα τα οποία θα σε διευκολύνουν να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση με την οποία θα μπορείς να εντυπωσιάζεις όπως και να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς.

Σεμιζιέ φορέματα, λεπτής ύφανσης κοντομάνικα πλεκτά, blazer dresses ή maxi ή midi φορέματα σε ιδιαίτερη γραμμή, είναι κάποιες από τις επιλογές μας για μία stylish γκαρνταρόμπα που με μικρές αλλαγές στο styling μπορεί να μας εξυπηρετεί σε διάφορες περιστάσεις τις ημέρες του Πάσχα.

Ένα φόρεμα που θα μας προσφέρει ταυτόχρονα στιλ και κομψότητα είναι αυτό που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη Zara. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα midi ντραπέ φόρεμα με σούρες σε ανοιχτόχρωμη γκρι - γαλάζια απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες pointy metallic γόβες.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις 3 φορέματα από τη Zara σε διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου αλλά και στην πασχαλινή περίσταση.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Midi φόρεμα ντραπέ, Zara

Φόρεμα ριμπ ντραπέ, Zara

Midi φόρεμα με βολάν, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ