Follow us

Η Yamamay υμνεί τη γυναικεία ομορφιά και την καλοκαιρινή ανεμελιά στη νέα καλοκαιρινή της συλλογή

Μαγιό ολόσωμα, μπικίνι και τρικίνι που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο σώματος, διακοπών και περίστασης

MissBloom TEAM
Η Yamamay υμνεί τη γυναικεία ομορφιά και την καλοκαιρινή ανεμελιά στη νέα καλοκαιρινή της συλλογή Courtesy of Yamamay

Η Yamamay επιλέγει το Μεξικό ως σκηνικό για τη νέα της διαφημιστική καμπάνια αφιερωμένη στη συλλογή Summer 2024, με στόχο να τιμήσει τη γυναικεία ομορφιά και την ανέμελη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Τα 3 κορίτσια που επιλέχθηκαν για να ερμηνεύσουν τη συλλογή Lorena Duran, Jessica Ann Strother και Lorena Rae απαθανατίστηκαν από τον φωτογράφο Dove Shore σε διάφορες ώρες της ημέρας σε μια κλασική παραλία σε διακοπές με φίλους, φορώντας μια χαρούμενη, πολύχρωμη συλλογή, η οποία συμβαδίζει με τις τάσεις της παραλίας αυτή τη στιγμή.

Μαγιό ολόσωμα, μπικίνι και τρικίνι, με δαντέλες, χάντρες, στρας, πλέξεις, ντεκολτέ και ασυμμετρίες: εν ολίγοις, πολλές παραλλαγές που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο σώματος, διακοπών και περίστασης.

Φωσφοριζέ χρώματα, animalier, zebra, floral, bandanna, ρίγες, paisley, έθνικ, tropical ή color block prints, αλλά και πολλά μίνιμαλ και σικ στυλ: μια ποικιλία στην οποία δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς. Βιολετί, κόκκινο, φλούο πράσινο, κερασί, σμαραγδί, λεβάντα, μπλε και φούξια, καθώς και το διαχρονικό μαύρο και λευκό για μια συλλογή που γιορτάζει την ομορφιά και την ανεμελιά του καλοκαιριού και όλων των αποχρώσεων του. Τη συλλογή ολοκληρώνουν ολόσωμες φόρμες, φορέματα, μπλούζες και παντελόνια από αέρινα, πολύχρωμα υφάσματα που εναρμονίζονται με τα μαγιό.

ESSENTIALS
Τα καλοκαιρινά must-haves της Yamamay είναι κατασκευασμένα από ύφασμα REC (ελαστικό, άριστης προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, ανθεκτικό στο χλώριο, αναπνέει και στεγνώνει γρήγορα). 24 σχέδια μαγιό (συν το σαρόνγκ), σε 5 χρώματα (μαύρο, αμέθυστου, κόκκινο, royal blue και animal), κατασκευασμένα από ανακυκλωμένη ίνα πολυαμιδίου. Σε αυτά προστίθενται 5 ακόμη σχέδια σε μοτίβο ζακάρ με κυψέλες, σε χρώματα μέντας και λευκό, επίσης κατασκευασμένα από ανακυκλωμένες ίνες πολυαμιδίου.

Η Yamamay υμνεί τη γυναικεία ομορφιά και την καλοκαιρινή ανεμελιά στη νέα καλοκαιρινή της συλλογή
Essentials ametista Yamamay
Essentials ametista Yamamay

GLEAM
Αφιερωμένο σε όσες φεύγουν για κρουαζιέρα ή για έναν εξωτικό προορισμό. Τολμηρά γοητευτικά και σέξι τα κομμάτια αυτής της σειράς είναι κατασκευασμένα από μικροΐνες REC (ανακυκλωμένες ίνες πολυαμιδίου), διακοσμημένα με μικρά διακοσμητικά καρφιά από καθρέφτη με όψεις και λεπτομέρειες από τούλι για ένα "nude look". Στυλ: τριγωνικό, βραζιλιάνικο και ολόσωμο μαγιό, με τη σειρά να ολοκληρώνεται από το κοκτέιλ φόρεμα με ασύμμετρο σχέδιο από jersey με lurex.

yamamay 2024
Gleam Yamamay

CAPPADOCIA
Μια σειρά μαγιό που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την τουρκική μάρκα Ayje. Ο κοινός παρονομαστής για όλα τα μαγιό της σειράς είναι η κομψότητα, η απλότητα και μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια αντίθεσης εμπνευσμένη από το σχήμα και την υφή των "Fairy Chimneys", των παράξενων σχηματισμών λάβας που είναι χαρακτηριστικοί για την περιοχή της Καππαδοκίας. Διατίθενται σε 3 σχέδια: μαύρο ολόσωμο και δύο ολόσωμα μαγιό 2 τεμαχίων, ένα τριγωνικό και ένα ολόσωμο, σε μαύρο και " burned coffee" χρώμα.

Το μαγιό έχει κατασκευαστεί από περιβαλλοντικά βιώσιμο τεχνο-ύφασμα από αναγεννημένη νάιλον κλωστή ECONYL®, η οποία δημιουργείται από αυτό που κανείς δεν χρησιμοποιεί πια: απόβλητα νάιλον που ανακτώνται από χωματερές και που διαφορετικά θα μόλυναν τη Γη (όπως δίχτυα αλιείας, χρησιμοποιημένα χαλιά και βιομηχανικά πλαστικά), γίνονται εξαιρετικές λύσεις μόδας. Ευπροσάρμοστο, εξαιρετικά ισχυρό, λεπτό, κομψό, ελαστικό, μαλακό και αναπνέον. Αποτελεί ένα μοναδικό μείγμα μυϊκής συμπίεσης και άνεσης. Χάρη στην καινοτόμο κατασκευή του, έχει υπερδιπλάσια αντοχή στο χλώριο, τα αντηλιακά και τα έλαια.

Yamamay 2024
Capadocia Yamamay

LAMU
Σχεδιασμένη για τις μαμάδες και τα κοριτσάκια τους, αυτή η σειρά ενσαρκώνει τη σύνδεση μεταξύ των γενεών. Τα δύο έθνικ σχέδια εμπνευσμένα από τους Αζτέκους ξυπνούν τη νοσταλγία για μακρινά μέρη, φαντάζοντας ιστορίες κοινών περιπετειών. Τα μαγιό έχουν δημιουργηθεί από πολύ απαλή μικροΐνα REC, με μοναδικές λεπτομέρειες που θυμίζουν ημιπολύτιμες πέτρες και κορδόνια torchon, τα ρούχα από μαλακό Lenzing modal και το εξαιρετικά ελαφρύ σαρόνγκ από βαμβακερή μουσελίνα. Τα κουμπιά, που είναι προσαρτημένα στα πλαϊνά του μαγιό, το μετατραπεί σε ένα πρακτικό μπικίνι. Όλα τα στυλ μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα βασικά στυλ της σειράς essentials.

yamamay 2024
lamu Yamamay
lamu Yamamay

GRACE
Μια σειρά από γυαλιστερή μικροΐνα με σατέν εφέ, διακοσμημένη με κεντήματα από παγιέτες σε κυματοειδές μοτίβο. Στυλ: ολόσωμο μαγιό με halter λαιμόκοψη και high leg που αδυνατίζει τη σιλουέτα, μπικίνι bandeau με βραζιλιάνικο σλιπ. Χρώματα: μπλε της πούδρας και μαύρο.

yamamay 2024

MANYARA
Σε αυτή τη σειρά το μοτίβο "ζέβρα" αναμειγνύεται με τροπικής έμπνευσης λουλουδάτα μοτίβα από σχέδια του διάσημου εικονογράφου Beppe Spadacini. Αποτελείται από εξαιρετικά ευέλικτα στυλ, μαλακό ζακάρ ύφασμα με λούρεξ, ενώ τα ρούχα είναι κατασκευασμένα από καμβά φλογισμένης βισκόζης με λινό εφέ, με εξαίρεση το κιμονό, το οποίο είναι κατασκευασμένο από σατέν REC. Στυλ: balconette σουτιέν σε διαφορετικά cup, τριγωνικό σουτιέν, ολόσωμο μαγιό, σατέν καφτάνι και τσάντες από ζακάρ καμβά από ανακυκλωμένο υλικό.

yamamay 2024
Manyara Yamamay

MANYARA II
Αυτή η σειρά συνδυάζεται με την Manyara και πάλι φτιαγμένη από απαλό ύφασμα lurex με χρυσές λεπτομέρειες. Σχέδια: μπαντό και ασορτί μίνι σλιπ.

yamamay 2024
Manyara 2 Yamamay
Manyara 2 Yamamay

MANYARA III
Ένα ιδιαίτερο χειροποίητο, τριγωνικό στυλ, με πούλιες και ιριδίζον εφέ.

SAVANNAH
Θερμές και φυσικές αποχρώσεις που θυμίζουν την ατμόσφαιρα της Σαβάνας. Κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα REC lurex με διαβαθμισμένο εφέ, αυτή η σειρά αποτελείται από ένα push-up και τριγωνικό σουτιέν, σλιπ μπικίνι και βραζιλιάνικο σλιπ, ένα ολόσωμο μαγιό και μια μακριά φούστα που τυλίγεται στη μέση, επίσης ιδανική ως ανοιξιάτικο ρούχο για την πόλη..

yamamay 2024
Savana Yamamay
Savana Yamamay

SUMMER GLAM
Μια σειρά από ευέλικτα ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν, ιδανικά για να συνδυαστούν με όλα τα μαγιό της συλλογής ή ακόμη και για να φορεθούν μόνα τους στην πόλη, αληθινά must-haves για το καλοκαίρι: λινά πουκάμισα κλασικής κοπής, φορέματα από φυσικά υφάσματα, άνετα παντελόνια, σαγιονάρες από φυσικό άχυρο και ζώνες για να προσαρμόσετε τα καλοκαιρινά σύνολα, καθώς και αξεσουάρ παραλίας και πετσέτες θαλάσσης.

yamamay 2024
Summer glam Yamamay

DENIM
Αφιερωμένη στους λάτρεις του denim: τα μαγιό είναι κατασκευασμένα από μαλακό ύφασμα ζακάρ που αναπαράγει πιστά το denim εφέ. Σχέδια: balconette σουτιέν, στρινγκ, ολόσωμο μαγιό με κέντημα στο σχέδιο "φοίνικα", oversized πουκάμισο με μανταρίν γιακά και απαλό φαρδύ φόρεμα. Το τζιν σορτς, το ασορτί clutch και maxi bag και η παντόφλα από φελλό ολοκληρώνουν τη σειρά.

JANIS
Μια σειρά με glam διάθεση, στολισμένη με ένα παιχνίδισμα στο ντεκολτέ, κοψίματα και αξεσουάρ με κρίκους σε διάφορα μεγέθη. Το κυρίαρχο χρώμα είναι ένα ζωηρό κερασί. Κατασκευασμένο από Shira Sirius REC, ένα ύφασμα που διακρίνεται για τη γυαλιστερή του εμφάνιση, διαθέτει εξαιρετικό τέντωμα και άνεση. Στυλ: μπραλέτα, τριγωνικό σουτιέν, βραζιλιάνικο σλιπ, σλιπ μπικίνι και one-piece.

yamamay 2024
Janis Yamamay
Janis Yamamay

BRIGHT
Kατασκευασμένη με ύφασμα lurex που δίνει μια λαμπερή και τολμηρή αίσθηση. Έχει σχεδιαστεί για τις μητέρες και τα κοριτσάκια τους για να έχουν ταιριαστές εμφανίσεις. Στυλ: Μπαντό, μπραλέτα με ενισχυμένα φλιτζάνια, ολόσωμο μαγιό με λαιμόκοψη V και σταυρωτή πλάτη.

SHIRA
Από γυαλιστερό ύφασμα REC με εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς παρέχει βέλτιστη ελαστικότητα και άνεση. Μίνιμαλ κοψίματα, ζωντανά χρώματα και μοντέρνες αποχρώσεις, με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να τραβήξουν την προσοχή των απαιτητικών πελατών. Κάθε ρούχο σχεδιάζεται με προσοχή και φροντίδα στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας τόσο το στυλ όσο και τη λειτουργικότητα. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει δύο στυλ σουτιέν, δύο σλιπ μπικίνι και ένα ολόσωμο μαγιό. Χρώματα: σμαραγδί και λεβάντα.

Yamamay 2024
Shira Yamamay

AKILA
Αυτή η σειρά με ένα τροπικό σχέδιο σε γαλάζια βάση είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα και την κομψότητα του ξενοδοχείου "La Palma" στο Κάπρι, ενσαρκώνοντας το αυθεντικό πνεύμα της ιστορικής Locanda Pagano, η οποία με τα χρόνια φιλοξένησε καλλιτέχνες, ποιητές, συγγραφείς και μουσικούς από όλο τον κόσμο. Στυλ: shapewear μαγιό από τούλι με αποσπώμενα κυπελάκια, σαγιονάρες με τετράγωνο δάχτυλο, ελαφρύ αμάνικο φόρεμα με σταυρωτά μανίκια από καμβά από βισκόζη, καφτάνι από σιφόν με διαβαθμισμένα και διαφανή εφέ, καφτάνι από καμβά βισκόζης, τοπ και μακρύ ή κοντό παντελόνι από σατέν REC.

akila Yamamay

AKILA II
Τρίγωνο σε μαύρη βάση με κέντημα φοίνικα και χάντρες. Και τα δύο ειναι κεντημένα στο χέρι.

SCULPT COLOR
Σειρά shaping από ύφασμα υψηλής ποιότητας: αναπνέει και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ελάχιστα κοψίματα και απλές ραφές που ακολουθούν τις γραμμές του σώματος. Στυλ: bralette, σλιπ full-cut shaping και δύο ολόσωμα μαγιό.

RIO TO MILAN
Μια capsule συλλογή που προήλθε από τη συνεργασία με τον Βραζιλιάνο σχεδιαστή Amir Slama. Τα σχέδια στα μαγιό είναι εμπνευσμένα από το διάσημο μοτίβο μωσαϊκών κυματισμών που εκτυλίσσεται στην παραλία της Copacabana του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η σειρά αναπτύχθηκε σε ύφασμα lurex εμπλουτισμένο με κεντήματα.

CANDIE
Μία μίνιμαλ και πολύ trendy σειρά από ίνες REC με color block εφέ σε έντονα χρώματα όπως λάιμ και αμέθυστο.

INGRID
Σειρά σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια που περιλαμβάνει ζωντανά floral prints εμπνευσμένα από τις τροπικές ατμόσφαιρες που απεικονίζονται στα σχέδια του διάσημου σχεδιαστή Beppe Spadacini. Τα λουλούδια ιβίσκου και οι φοίνικες εμφανίζονται σε όλη τη συλλογή. Τα μαγιό της σειράς δημιουργούνται από ένα ειδικό ύφασμα υψηλής απόδοσης που ονομάζεται "fishtale" και είναι κατασκευασμένο από νήμα που αποτελείται από 100% ανακυκλωμένο νάιλον μετά την κατανάλωση, από δίχτυα-φάντασμα που ανακτώνται από τους ωκεανούς και 100% ανακυκλωμένο spandex.

SUNRISE
Επίσης μια σειρά για όλη την οικογένεια με διασκεδαστικό και χαρούμενο ριγέ σχέδιο. Κατασκευασμένη από το ιδιαίτερο ύφασμα υψηλής απόδοσης που ονομάζεται "fishtale" με νήμα από 100% ανακυκλωμένο νάιλον μετά την κατανάλωση, από δίχτυα-φάντασμα που ανασύρονται από τους ωκεανούς και 100% ανακυκλωμένο spandex. Εξαιρετικό mix&match με τη σειρά Ingrid!

Yamamay 2024
Yamamay 2024
yamamay 2024

Οι συλλογές είναι ήδη διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.yamamay.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ