Follow us

Τα σκουλαρίκια που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities | Και σίγουρα βλέπεις συνέχεια παντού

Τα σκουλαρίκια που έχουμε δει να φοριούνται φέτος περισσότερο από κάθε άλλο ζευγάρι

Τα σκουλαρίκια που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities | Και σίγουρα βλέπεις συνέχεια παντού Instagram

Οι γυναίκες ψάχνουμε τρόπους να ανανεώσουμε τα looks μας, δηλαδή να κάνουμε μικρές αλλαγές για να μπορούμε να τα φοράμε σε διαφορετικές περιστάσεις. Κάποιοι από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δώσουμε διαφορετικό στιλ σε ένα σύνολο μας είναι με την προσθήκη αξεσουάρ. Κρατώντας μία διαφορετική τσάντα, φορώντας διαφορετικά παπούτσια όπως και φορώντας κοσμήματα, είναι αναμφίβολα κάποιοι από τους τρόπους που μπορούμε να "μεταμορφώσουμε" ένα outfit. Τα statement κοσμήματα είναι αυτά τα οποία βρίσκονται κοντά στο πρόσωπο, γι' αυτό και τα σκουλαρίκια είναι από τα πιο αγαπημένα κοσμήματα των γυναικών.

Διαβάστε Επίσης

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε παρατηρήσει μία ενδιαφέρουσα τάση στα σκουλαρίκια τα οποία βλέπουμε να φοράνε οι αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities με προσεγμένο και ιδιαίτερο στιλ, ενώ αποκλείεται να μην έχεις παρατηρήσει κι εσύ το συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια και στο street fashion στην καθημερινότητα σου. Τα σκουλαρίκια "σταγόνες", τα βλέπουμε σε χρυσό και ασημένιο και σε διαφορετικά μεγέθη τα οποία ταιριάζουν σε κάθε γούστο και αισθητική καθώς μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε minimal αλλά και bold σύνολο.

Τα σκουλαρίκια "σταγόνες" τα σετάρουν τόσο με τα day to day outfits τους όσο και με τα βραδινά looks τους δίνοντας μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα νότα στο σύνολο τους.

Οι Ελληνίδες celebrities που τα έχουν εντάξει στα looks τους

Δούκισσα Νομικού



Δανάη Μπάρκα



Σταματίνα Τσιμτσιλή


Ελένη Βουλγαράκη


Βάσω Λασκαράκη


Βάσια Κωσταρά



Get the look

Σετ 2 ζεύγη σκουλαρίκια σταγόνες, Bershka

Ογκώδη σκουλαρίκια, H&M

Σκουλαρίκια σταγόνα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ