Follow us

7 συμβουλές για τη φροντίδα των ξανθών βαμμένων μαλλιών

MissBloom TEAM
ξανθά μαλλιά 2023 Splash News/Ideal Image

Η λάμψη των ξανθών μαλλιών είναι μια εκπληκτική προσθήκη στο στιλ σας, αλλά για να διατηρηθεί αυτό το φωτεινό χρώμα, χρειάζεται φροντίδα. Η περιποίηση ξανθών μαλλιών απαιτεί προσεκτική προσέγγιση για να διατηρήσετε το χρώμα, να αποτρέψετε τη ζημιά και να προασπίσετε την υγεία των μαλλιών σας.

Εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές για τη φροντίδα των ξανθών βαμμένων μαλλιών:

1.Αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό

Πλύνετε τα μαλλιά σας με δροσερό ή χλιαρό νερό αντί για πολύ ζεστό που μπορεί να αφαιρέσει το χρώμα τους πιο γρήγορα.

2.Χρησιμοποιήστε κατάλληλα προϊόντα

Επιλέξτε μωβ σαμπουάν και conditioner, που είναι σχεδιασμένα ειδικά για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Τα σαμπουάν για ξανθά μαλλιά περιέχουν συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση του χρώματος και παρέχουν ενυδάτωση.

7 συμβουλές για τη φροντίδα των ξανθών βαμμένων μαλλιών

H σειρά Blond Absolu της Kérastase είναι η απόλυτη σειρά για όλες τις ξανθές γιατί προσφέρει προστασία χρώματος μαλλιών με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά. Ενυδατώνει την ευαισθητοποιημένη τρίχα, προστατεύει ενάντια στην οξείδωση, εξουδετερώνει αμέσως τους θερμούς τόνους του πορτοκαλί και του κίτρινου, και φωτίζει το χρώμα για λαμπερά ξανθά μαλλιά. Ανακαλύψτε στο κομμωτήριό σας, το ιδανικό πρόγραμμα περιποίησης για τον δικό σας τύπο ξανθού!

3.Επιπλέον ενυδάτωση

Χρησιμοποιήστε την ενυδατική μάσκα Masque Cica extreme της σειράς Blond Absolu μία ή δύο φορές την εβδομάδα, για βαθιά επανόρθωση που ενδυναμώνει και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά μετά το ξάνοιγμα. Εναλλακτικά, κάντε την Τελετουργία Βαθιάς Ενδυνάμωσης με τα προϊόντα της σειράς BlondAbsolu.Το πρωτόκολλο αυτό περιλαμβάνει την επανορθωτική δράση μιας ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρο φινίρισμα μιας κρέμας μαλλιών. H συγκεκριμένη τελετουργία επανορθώνει την τρίχα σε βάθος και την αναδομεί από μέσα προς τα έξω.

Kerastase

4.Χρησιμοποιείτε Προϊόντα Προστασίας

Για βαμμένα ξανθά μαλλιά, εφαρμόστε τον επανορθωτικό θερμοπροστατευτικό ορό Cicaplasme της σειράς BlondAbsolu, πριν από τη χρήση θερμικών εργαλείων styling, γιατί σας προσφέρει θερμοπροστασία έως 230οC.

5.Προστασία από τον Ήλιο

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τον ήλιο χρησιμοποιώντας καπέλο ή προϊόντα προστασίας από την UV ακτινοβολία, καθώς ο ήλιος μπορεί να επηρεάσει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών.

6.Περιποίηση άκρων

Για την περιποίηση ξανθών μαλλιών, κόβετε συχνά τις άκρες των μαλλιών σας για να αφαιρέσετε τα κατεστραμμένα μέρη και να διατηρήσετε την υγεία της τρίχας τους.

7.Χρήση ενυδατικού λαδιού

Kerastase

Εφαρμόστε το ενυδατικό λάδι Huile Cicaextreme της σειράς BlondAbsolu, ιδίως στις άκρες, για επιπλέον θρέψη και λάμψη. Τέλος, για να διατηρήσετε τα ξανθά βαμμένα μαλλιά σας για περισσότερο χρόνο και να μειώσετε τον κίνδυνο ζημιάς, μπορείτε να υιοθετήσετε κάποια χτενίσματα που προστατεύουν την τρίχα, όπως:

  • Το ανάποδο χτένισμα μπορεί να προσθέσει όγκο στα μαλλιά χωρίς να χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα. Απλώς χτενίστε τα μαλλιά ανάποδα στη ρίζα για πρόσθετο όγκο.
  • Η ψηλή αλογοουρά συγκεντρώνει τα μαλλιά ψηλά στο κεφάλι σε κοτσίδα ώστε να αποφεύγεται η τριβή τους με τα ρούχα και τις επιφάνειες.
  • Τα κυματιστά μαλλιά δίνουν μια ρομαντική εμφάνιση στα ξανθά μαλλιά και μπορούν να κρύψουν ενδεχόμενες ατέλειες στο χρώμα.
  • Τα καλοκαιρινά κύματαδίνουν ένα ελαφρύ και φυσικό look. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και δημιουργείστε κύματα.
  • Μαλλιά με στέκες ή άλλα αξεσουάρ για ένα μοναδικό και ενδιαφέρον στυλ χωρίς την χρήση πολλών προϊόντων και εργαλείων styling.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ