Follow us

Το νέο άρωμα που φέρνει το καλοκαίρι ακόμα πιο κοντά

Ο οίκος Molton Brown σε προσκαλεί να περάσεις κάθε μέρα σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι με το Sunlit Clementine & Vetiver - μια νέα κιτρώδη-ξυλώδη δημιουργία με καθολική απήχηση.

MissBloom TEAM
Molton Brown

Αν σε κούρασε η άνοιξη κι ανυπομονείς για τις διακοπές, είσαι τυχερή- αφού η νέα αρωματική συλλογή της Molton Brown, Sunlit Clementine & Vetiver, φέρνει το καλοκαίρι ακόμα πιο κοντά.

Εμπνευσμένη από τη φυσική χαρά που εκπέμπουν οι κλημεντίνες, η Senior Perfumer Julie Massé εξέφρασε την πλουσιότερη ποιότητα αυτού του συστατικού σε σύγκριση με άλλα κίτρωδη φρούτα, επαναδημιουργώντας το ως συμφωνία πολλών κιτρώδων νοτών μαζί.

Το νέο άρωμα που φέρνει το καλοκαίρι ακόμα πιο κοντά

Το Sunlit Clementine & Vetiver είναι ένα κιτρώδες και ξηλώδες άρωμα, το οποίο συνδυάζει τη λαμπερή κλημεντίνη, με το ζουμερό μανταρίνι και το λάιμ. Ζεστά, κρεμώδη φύλλα συκιάς και ψημένο φουντούκι διακλαδίζονται ομαλά στις γήινες νότες της φύσης από βρύα και στο βαθύ Bourbon βέτιβερ– εμπλουτισμένο περαιτέρω ως η χαρακτηριστική νότα του Eau de Parfum για να φέρει βάθος ενώ αναδεικνύει τις πινελιές από δέρμα σουέτ.

Το Bourbon βέτιβερ είναι ένα είδος βέτιβερ από τη Μαδαγασκάρη και έχει μοναδικά πιο καπνιστό άρωμα σε σύγκριση με το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο βέτιβερ Αϊτής. Ο οίκος των αρωμάτων μας ΜΑΝΕ συνεργάζεται στενά με αγρότες ώστε να αναπτυχθεί βιώσιμα το βιολογικό βέτιβερ και εργάζονται σε ένα project το οποίο μετατρέπει τα απόβλητα της απόσταξης του βέτιβερ σε μορφή κομπόστας ή καυσίμου για την τροφοδοσία του αποστακτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλλογή είναι φτιαγμένη με vegan φόρμουλα και είναι cruelty free, ενώ έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία στο ουδέτερο από άνθρακα εργοστάσιο του οίκου στο Hertfordshire και τα μπουκάλια είναι φτιαγμένα από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Molton Brown, Παπαδιαμάντη 11, Κηφισιά και στο www.moltonbrown.gr καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα και eshops.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ