Follow us

Eat No7: Τηλέμαχος

Ταβέρνα με προδιαγραφές πεντάστερης κάβας και ντεκό που δεν το είχες ποτέ ταυτίσει με ένα παϊδάκι.

Eat No7: Τηλέμαχος

Η κεντρική αίθουσα θυμίζει νεοταβέρνα, η χρυσή με το τζάκι μπορεί να στεγάσει μόνο εσένα και την παρέα σου, η νέα πτέρυγα θα σε διακτινίσει στο εσωτερικό ενός πεντάστερου ρεστό στο Παρίσι. Εδώ που ήρθες, όμως, πρώτα θα περάσεις από την κάβα, που ειδικεύεται στις εισαγωγές από κρασιά του Νέου Κόσμου.

Eat No7: Τηλέμαχος

Ένας παράδεισος όλο φρουτένια αρώματα, να τον πιεις στο ποτήρι! Επιστήμονας στο κρέας, ο Τηλέμαχος-που είναι τα δυό αδέλφια Τσιλιγκίρη με ντοκτορά λόγω πάθους σε ό,τι αφορά την κρεο-μανία- διαλέγει το δικό του από μικρές φάρμες της Ροδόπης, της Φλώρινας και της Ναυπακτίας και ξέρει να μαρινάρει διαφορετικά, σοφά και μαστόρικα το κάθε κομμάτι. Όσο ψήνεται το αρνίσιο μαριναρισμένο σουβλάκι με τα μπαχαρικά, η διάσημη βοδινή σπαλομπριζόλα ή τα παϊδάκια που σχεδόν μιλούν γαλλικά γυρίζοντας την πλάτη στη συνήθη λιπαρή βαρβατίλα, ο δίσκος προσγειώνεται με τα ζεστά και κρύα ορεκτικά.

Eat No7: Τηλέμαχος - εικόνα 2

Αληθινή τηγανητή πατάτα ροδέλα κομμένη στο χέρι, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, υπέροχη ξεφλουδισμένη ντομάτα με καπαρόφυλλα, μαγικό κοκορέτσι με μπόλικο συκωτάκι, ζουμερό κοντοσούβλι και αρνάκι που πριν περάσει από τη σούβλα καπνίζεται ελαφρά κάνοντας υπέροχο ντουέτο με τις ζεστές από το φούρνο πιτούλες. Κι ως εδώ, φεύγεις με ολοκληρωμένο μέσα σου το αίσθημα της κρεατολαγνίας. Αν και ακολουθεί ο πειρασμός της σοκολατόπιτας, του ραβανί με μαστίχα και του τσιζ κέικ.


Φραγκοπούλου 19, Κηφισιά, 2108074015

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ