Follow us

Νέος διαγωνισμός! Κέρδισε το άρωμα Peace Love & Juicy Couture!

Δήλωσε συμμετοχή και κάνε δικό σου το νέο hot άρωμα της Juicy Couture με το βραχιόλι στη συσκευασία!

peacelovejuicy


Δήλωσε συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό της Miss Bloom και κέρδισε το απόλυτα θηλυκό άρωμα της Juicy Couture!


Το label που γοητεύει άπειρες fashionistas παγκοσμίως και γνωρίζει πως να δημιουργεί trends, η Juicy Couture υπογράφει ένα νέο άρωμα που γίνεται περιζήτητο όσο και οι συλλογές που λανσάρει κάθε σεζόν!

Είσαι κορίτσι Juicy; Ανεξάρτητη, με ελεύθερο πνεύμα; Τότε η αληθινή ομορφιά έρχεται τελείως φυσικά για σένα και καθορίζεις εσύ τις τάσεις του αύριο με το δικό σου στυλ! Αυτό ακριβώς πρεσβεύει το νέο άρωμα της Juicy Couture: Το μποέμικο στυλ συνδυάζεται με την υψηλή ραπτική στο πιο stylish άρωμα!

Το Peace Love & Juicy Couture είναι μία αρωματική επανάσταση που φέρνει το πιο juciest μήνυμα του κόσμου, για την ειρήνη και την αγάπη. Εμπνευσμένο από την επίγεια ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα των hippy vibes του Μαλιμπού, το νέο άρωμα είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Φινετσάτο. Μποέμικο. Απλά Juicy.

Φρεσκοκομμένα λουλούδια εμποτισμένα με φυσικούς τόνους και άγριες θηλυκές αρμονίες ξύλου σε ένα απίστευτο μπουκάλι με τυλιγμένο βραχιόλι γύρω του από λίθους τυρκουάζ και μποέμ girly διακοσμητικά στοιχεία.Το καλύτερο; Μπορείς να φορέσεις το βραχιόλι (που αυτή τη σεζόν θα είναι το must have αξεσουάρ)!

Η Μiss Bloom κάνει δώρο σε 5 τυχερές νικήτριες το νέο άρωμα μέσα από τον πιο juicy διαγωνισμό της σεζόν! Δήλωσε συμμετοχή εδώ για να κερδίσεις το δικό σου Peace Love & Juicy Couture 50ml αξίας 80 ευρώ! [gallery ids="41753,41723"]

peacelovejuicy

peacelovejuicy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ