Follow us

Κέρδισε μια διαχρονική τσάντα Alviero Martini 1a Classe (αποτελέσματα)

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του MissBloom.gr στο Facebook και κέρδισε μια διαχρονική τσάντα Alviero Martini 1a Classe με φούξια λεπτομέρειες.

Κέρδισε μια καλοκαιρινή τσάντα του οίκου MCM

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του MissBloom.grστο Facebook και κέρδισε μια διαχρονική τσάντα Alviero Martini 1a Classe.


Το καλοκαίρι απαιτεί χρώμα και στυλ μαζί. Η τσάντα του οίκου Alviero Martini 1a Classe διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά αυτά. Λευκό χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα αλλά και φούξια λεπτομέρειες για τις απαραίτητες πινελιές χρώματος.Σε κατάλληλο μέγεθος που χωράει όλα τα essentials και πρακτικό λουράκι, αναμένεται να γίνει ο καλύτερος συνοδός σου στις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές σου βόλτες.


Kέρδισε αυτήν την κομψή και διαχρονική τσάνταAlviero Martini 1a Classe δηλώνοντας συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό τουΜissΒloom.gr!


Κέρδισε μια διαχρονική τσάντα Alviero Martini 1a Classe (αποτελέσματα)

Μπες στη σελίδα του ΜissΒloom.gr στο Facebook, κάνε like και δήλωσε συμμετοχή για να γίνεις η μια υπερτυχερή!


Κεντρική διάθεση και πληροφορίες καταστημάτων: MOTIVA - www.motiva.gr, Τηλ: 210 7239974
MOTIVA Facebook page: www.facebook.com/Motiva.gr
Alviero Martini 1a Classe Facebook page: www.facebook.com/AlvieroMartiniPrimaClasse


Όροι συμμετοχής

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, τηςεταιρίας MOTIVA, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α) βαθμού. Στονδιαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στηνΕλλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουνσυμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Οι συμμετέχοντεςστον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη& έγκυρα στοιχεία τους στη σελίδα του MissΒloom.gr στο Facebook, www.facebook.com/MissBloom.gr κάνοντας like στη σελίδα www.facebook.com/MissBloom.gr/app και συμπληρώνοντας τη φόρμα διαγωνισμού που θα εμφανιστεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 29/07/2013 έως και τις 26/08/2013. Ηανάδειξη του ενός νικητή (1) θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικήςκλήρωσης στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί τηςΚηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού(εφόσον το επιθυμεί). Το όνομά του θα αναρτηθεί στο www.missbloom.gr. Ονικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.

Τα Δώρα είναι προσωπικά δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δενεξαργυρώνονται με χρήματα. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα νααντικαταστήσει αυτά με οιαδήποτε ίσης ή μικρότερης αξίας, κατά τηναπόλυτη κρίση της. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτηέγκριση του συμμετέχοντα προς την διοργανώτρια εταιρεία αλλά και τηνεταιρεία MOTIVA για την τήρηση και καταχώρηση σε βάση δεδομένων τωνστοιχείων που δηλώνει στο παρόν. Η εταιρεία MOTIVA δεν φέρει καμία ευθύνηγια καθυστερήσεις, αλλαγές, ματαιώσεις ή αδυναμία παράδοσης του Δώρουεξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών, καιρικών ή άλλων συνθηκών πουεμποδίζουν την παράδοση του δώρου. Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις Α.Ε.δικαιούται να μεταβάλλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τουςδιαγωνισμούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί τοδικαίωμα και την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούντους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχουσες στο διαγωνισμό οφείλουν ναγνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συμμετοχή τους στοδιαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του,χωρίς η συμμετέχουσα να διατηρεί το δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικήςαμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Ηεταιρία Αττικές Εκδόσεις δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση αλλεργικήςαντίδρασης με τα προϊόντα του εν λόγω διαγω
νισμού.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η τυχερή νικήτρια που κέρδισε τη διαχρονική τσάντα Alviero Martini 1a Classe είναι η:

eleni zafeiri

Συγχαρητήρια! Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου της
E-mail επικοινωνίας για τα δώρα των διαγωνισμών: boura@atticamedia.gr


Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του Missbloom.gr στο facebook για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ