Follow us

“Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα”

Το πρόγραμμα που υλοποιείται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (Mission "ANTHROPOS")

 “Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα”


Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (Mission "ANTHROPOS") προχωρά στην υλοποίηση του Προγράμματος “Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα”.


Έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με τους Δήμους αποφάσισε να δράσει στην Ελλάδα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, εμβολιάζοντας εθελοντικά παιδιά Ελλήνων και μεταναστών χωρίς ασφάλιση. Το πρόγραμμα αφορά σε εμβόλια που προβλέπονται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (ΕΠΕ).

Από τον Ιούλιο 2012 έχουν πραγματοποιηθεί στους Δήμους Ν. Ιωνίας, Αγ. Δημητρίου, Αγ. Παρασκευής και Βύρωνα καθώς και στο τμήμα «Κοινωνικής Ιατρικής» του νοσοκομείου Παίδων “Παν. και Αγλαΐας Κυριακού” 85 εμβόλια τα οποία προσφέρουν κάλυψη για 236 ασθένειες, ενώ έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν άλλοι 14 Δήμοι εντός και εκτός Αττικής. Η οργάνωση θα συνεχίσει τη δράση της έτσι ώστε να στηρίξει όσους συμπολίτες μας το χρειάζονται.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» (Mission "ANTHROPOS") ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την παροχή δωρεάν ιατρικής βοήθειας και επιστημονικής εκπαίδευσης σε άτομα και πληθυσμούς που το έχουν ανάγκη.
Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τρεις αποστολές στην Αιθιοπία, ενώ από το 2012 ξεκίνησε και δράσεις στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.missionanthropos.com.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ