Follow us

Πουλόβερ: Το κομμάτι-σταρ του χειμώνα

Οι σχεδιαστές το αναβαθμίζουν και εμείς το φοράμε αλλιώς! Tips για να συνδυάσεις με επίκαιρο τρόπο κάθε πουλόβερ που έχεις στο συρτάρι.
Από την Ελένη Στασινοπούλου

hmpoulover

Οι σχεδιαστές το αναβαθμίζουν και εμείς το φοράμε αλλιώς! Tips για να συνδυάσεις με επίκαιρο τρόπο κάθε πουλόβερ που έχεις στο συρτάρι.

Μόλις το είδαμε σε συλλογές οίκων-trend setters (βλ. Celine, Chloe, Jil Sander, Isabel Marant), το πιάσαμε το υπονοούμενο: το πουλόβερ θα ζούσε ένδοξο χειμώνα. Και χαρήκαμε γιατί όλο και κάποια πουλόβερ από όσα είχαμε θα επαναφέραμε στο προσκήνιο με νέους συνδυασμούς και updated styling!


Λίγη έμπνευση από την πασαρέλα (δεν έβλαψε ποτέ καμία...)


Πουλόβερ: Το κομμάτι-σταρ του χειμώνα


Παίρνοντας ιδέες από την πασαρέλα, μια λίγο έξυπνη fashionista καταλαβαίνει τα εξής:
α) το πουλόβερ με τη χοντρή πλέξη κάνει comeback (σε αυτό το σημείο, η fashionista δε χαίρεται πολύ γιατί το εν λόγω πλεκτό ενδέχεται να παχαίνει, αλλά λέει ας πάει και το παλιάμπελο γιατί θα μπορέσει να αξιοποιήσει casual ξεχασμένα πουλοβεράκια)
β) ότι το πουλόβερ color block είναι το πιο ενδιαφέρον new entry (η fashionista μόλις ανακάλυψε μια έξυπνη αγορά για φέτος)
γ) ότι το πουλόβερ μπορεί να γίνει και boho, κυρίως χάρη σε navajo prints και λοιπές φολκλορικές λεπτομέρειες
δ) όλα τα πουλόβερ αναβαθμίζονται και μπορούν να συμβάλουν σε statement εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας (χαράς ευαγγέλια για τη fashionista που κρυώνει)

Μερικά βασικά πουλόβερ που αξίζει να αποκτήσεις ή να αξιοποιήσεις αν ήδη έχεις:


Πουλόβερ: Το κομμάτι-σταρ του χειμώνα - εικόνα 2
1. Πουλόβερ Benetton, τηλ. 210 3226531-3, 2. Ριγέ cropped πουλόβερ 130€ Ba&Sh, 3. Πουλόβερ με λαιμόκοψη Mango, τηλ. 210-6300428, 4. Πουλόβερ με στάμπα 44€, Τopshop


- Το ριγέ πουλόβερ είναι όπως έχουμε ξαναπεί ένας επάξιος αντικαταστάτης για τη μαρινιέρα όταν ξεκινήσουν τα κρύα, ένα δηλαδή συστατικό για να συνθέσεις μια cool στολή παντός καιρού!
- Το μίνιμαλ πουλόβερ με λαιμόκοψη είναι το ιδανικό για να φορεθεί σε πιο κομψές περιστάσεις και ταιριάζει τέλεια με μεγάλα κολιέ
- Το πουλόβερ με μεταλλικές ίνες θα σε πάει μέχρι και σε fashion show, αν προσθέσεις μια δερμάτινη φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες.
- Το πουλόβερ που μοιάζει με κάπα ή ποντσο είναι επίσης ό,τι πιο επίκαιρο για casual σύνολα με διάθεση χουχουλιάσματος και ταιριάζουν τέλεια με γούνινες μπότες και στενά παντελόνια.
- Το cropped πουλόβερ έχει φαρδιά γραμμή και φοριέται με χαλαρά παντελόνια και ανδρικά παπούτσια ή sneakers.



Πουλόβερ: Το κομμάτι-σταρ του χειμώνα - εικόνα 3

1. Πουλόβερ 41€ Dorothy Perkins, 2. Πουλόβερ Lacoste, 3. Πουλόβερ-κάπα Paul & Joe Sister 158.40€, mywardrobe.com 4. Πουλόβερ 53.90 La Redoute (με τηλεφωνική παραγγελία τηλ. 210- 8107000) και 5. (στη μεγαλη φωτογραφία) πουλόβερ με χοντρή πλέξη 49.95€ από το Zara

Φορεσέ τα πουλόβερ σου με:

Πουλόβερ: Το κομμάτι-σταρ του χειμώνα - εικόνα 4
1. Παντελόνι H&M, 2. Kαμπαρτίνα Patricia Pepe, 3. Kαπέλο 39€, Accessorize (210-3640460), 4. Mποτίνια 39.95€ H&M, 5. Τσάντα 86€, La Redoute (με τηλεφωνική παραγγελία τηλ. 210- 8107000)


- Συνδύασε ριγέ πουλόβερ με ένα μπεζ παντελόνι ανδρικού τύπου και μποτάκια, ώστε να τριγυρνάς στην πόλη με στυλ
- Φόρεσε ένα cozy πουλόβερ με όγκο με μια μάξι φούστα από αέρινο ύφασμα και μπότες.
- Φτιάξε ένα minimal-chic σύνολο από ένα μονόχρωμο πουλόβερ με λαιμόκοψη και μονόχρωμη φούστα ή παντελόνι
- Ανανέωσε το μαύρο σιγκαρέτ παντελόνι σου φορώντας το μαζί με ένα πολύχρωμο πουλόβερ ή ένα με στάμπα και ψηλοτάκουνα μαύρα μποτίνια.

Στην κεντρική φωτο: Πουλόβερ H&M, 24.95€

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ