Follow us

Πέδιλα με καλσόν: Είναι τάση!

Πως θα την εφαρμόσεις χωρίς λάθη
Από την Έλενα Πάκου

zanotti


Πως θα την εφαρμόσεις χωρίς λάθη


Και όμως, αυτό που για χρόνια θεωρούνταν μεγάλο faux-pas είναι πλέον ένα από τα στυλιστικά μυστικά των πιο καλοντυμένων γυναικών και των trendsetters. Ποιο είναι αυτό; Τα πέδιλα φορεμένα το χειμώνα με καλσόν. Και πριν τρομάξεις, δες εδώ την αγαπημένη style icon της Miss Bloom, την Olivia Palermo για να καταλάβεις απόλυτα για ποιο πράγμα μιλάμε:

Πέδιλα με καλσόν: Είναι τάση!

Βασική αρχή: Όταν λέμε πέδιλα με καλσόν δεν εννοούμε φυσικά οποιαδήποτε πέδιλα με οποιοδήποτε καλσόν. Τα πέδιλα πρέπει να έχουν μια δόση chunky χαρακτήρα και το καλσόν οφείλει να είναι χοντρό (το γνωστό οπάκ ή αδιαφανές). Όσο λιγότερο φαίνεται το δέρμα μέσα από το καλσόν τόσο το καλύτερο, για να είμαστε απόλυτα ακριβείς.

Και μπορεί βέβαια η Olivia στις φωτογραφίες να έχει συνδυάσει μαύρα πέδιλα με μαύρο καλσόν αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι κι εσύ θα πρέπει να περιοριστείς. Ένα ζευγάρι animal print πέδιλα ή ένα στα χρώματα που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν (μωβ, κόκκινο, μουσταρδί, πράσινο) είναι απόλυτα επίκαιρο και μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός 100% stylish αποτελέσματος. Εννοείται φυσικά ότι η επιλογή του χρώματος θα πρέπει να γίνει με γνώμονα τα ρούχα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Να μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές:


Πέδιλα με καλσόν: Είναι τάση! - εικόνα 2
1. Giuseppe Zanotti 575€ net-a-porter.com, 2. Blanco 29.99€ (Ερμού 26, Αθήνα),
3. Zara 35.95€ (Ερμού 47), 4. Αsos 52.18€ asos.com, 5. Michael Kors, Καλογήρου (τηλ.: 210 3356401), Kαλσόν Falke, 42€, net-a-porter.com


Miss Bloom’s tip: H τάση ενδείκνυται για συνδυασμό
με φορέματα, φούστες και ψηλόμεσα χειμερινά shorts, ενώ καλύτερα να αποφύγεις τα παντελόνια και τα μακριά φορέματα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Για τέλειο χειμερινό boho look θα φορέσεις τα πέδιλα με ένα χοντρό, μάλλινο καλσόν και θα τα συνδυάσεις με ένα μακρύ γούνινο γιλέκο με μια ζώνη για να δίνει το εφέ της λεπτής μέσης και ένα καπέλο σαν αυτά που είδαμε στην πασαρέλα του Gucci.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ