Follow us

Νέος Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 πλήρη περιποίηση μαλλιών

Η Miss Bloom και το Whispers of Beauty κάνουν δώρο σε 5 τυχερές διάγνωση μαλλιών, θεραπεία και χτένισμα για ολική αποκατάσταση!

whispersbeauty

Η Miss Bloom και το Whispers of Beauty κάνουν δώρο σε 5 τυχερές διάγνωση μαλλιών, θεραπεία και χτένισμα για ολική αποκατάσταση!

Tι περιλαμβάνει η προσφορά:
Για ένα νέο winter total look το Whispers of Beauty σου προσφέρει μία διάγνωση, για τον τύπο των μαλλιών σου και τις ανάγκες τους, μία θεραπεία μαλλιών με προϊόντα Kerastase, καθώς και ένα απλό χτένισμα για μια ολική αποκατάσταση των μαλλιών σου από την καλοκαιρινή ταλαιπωρία.

Το Whispers of Beauty είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό κομμωτήριο! Εκεί θα δεις ιδέες και θα βρεις λύσεις για μια ολοκληρωμένη Total Look εμφάνιση, που ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα και το στυλ σου. Με υπηρεσίες κομμωτηρίου, περιποίησης νυχιών, αλλά και ένδυση και αξεσουάρ στο ίδιο κτίριο, στο Whispers of Beauty πραγματικά θα βρεις τα πάντα!
- Το κομμωτήριο στεγάζεται σε έναν χώρο με λιτές γραμμές.
- Στον prive χώρο που διαθέτει μπορείς να χαλαρώσεις
απολαμβάνοντας τον καφέ σου ή διαβάζοντας περιοδικά και βιβλία.
- Στο Whispers of Beauty προσφέρονται, επίσης, εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως μανικιούρ, τεχνητά νύχια και πεντικιούρ.

Νέος Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 πλήρη περιποίηση μαλλιών

Οι μέθοδοι που εφαρμόζονται και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στον χώρο είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η αγορά, ενώ παράλληλα δίνεται μεγάλη έμφαση σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής.

Μπες στο www.whispersofbeauty.gr και δες όλες τις προσφορές και τα πακέτα που προσφέρει το κατάστημα! Κάτι περισσότερο από ένα απλό κομμωτήριο!

Νέος Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 πλήρη περιποίηση μαλλιών - εικόνα 2

Στο Whispers of Beauty θα βρεις μία σημαντική γκάμα από δημιουργίες των οίκων του εξωτερικού, από ξεχωριστές βραδινές προτάσεις και κλασικά ταγιέρ έως πρωινά σύνολα κατάλληλα για το γραφείο και άνετα σπορ ρούχα ιδανικά για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Τα ρούχα μας περνάνε μηνύματα για το ποιοι είμαστε και το πώς βλέπουμε τη ζωή και γι'αυτό πρέπει να τα συνδυάζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μας αντιπροσωπεύουν.

Νέος Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 πλήρη περιποίηση μαλλιών - εικόνα 3

Στο Whispers of Beauty θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα ιδανικά ρούχα για κάθε περίσταση, λαμβάνοντας πάντα υπόψη, την προσωπικότητα, το σωματότυπο αλλά και το στυλ σου!

Whispers of Beauty: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 23, 14671, Νέα Ερυθραία. Τηλ. 210 8002300, 210 8003322, Fax: 210 8002131, www.whispersofbeauty.gr, e-mail: info@whispersofbeauty.gr

Συμπλήρωσε εδώ τη φόρμα συμμετοχής και γίνε εσύ μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν μία πλήρη περιποίηση μαλλιών!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ