Follow us

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να καταφέρεις να αποκτήσεις τα πολυπόθητα Versace for H&M

Πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς για να τα αποκτήσεις. Διάβασε μερικά ακόμα μυστικά και tips που συνηθίζουν οι έμπειροι shoppers...

versacehm_missbloom

Πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς για να τα αποκτήσεις

Οι πρώτοι 100 πελάτες που θα φτάσουν μπροστά από την είσοδο του καταστήματος θα λάβουν από ένα - διαφορετικού χρώματος - βραχιολάκι που θα αναγράφει την ώρα που θα κληθούν για να κάνουν τις αγορές τους. Τα βραχιολάκια διατίθενται σε 10 χρώματα και κάθε βραχιολάκι αντιστοιχεί σε 10 άτομα. Τα βραχιολάκια είναι απαραίτητα μόνο για το τμήμα των γυναικείων.

Όταν έρθει η σειρά σου θα περάσεις στο χώρο των γυναικείων όπου θα έχεις 10 λεπτά για να περιηγηθείς και να κάνεις τις αγορές σου! Εάν δεν είσαι μια από τις 100 πρώτες τυχερές, μπορείς να μπεις στο κατάστημα και να κάνεις τα ψώνια σου ελεύθερα σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Μόλις τελειώσει η διαδικασία των γκρουπ μπορείς με τη σειρά σου να μπεις στο χώρο που θα βρίσκονται τα Versace for H&M και να κάνεις τις αγορές σου.

Extra info: Λόγω της μεγάλης ζήτησης, οι υπεύθυνοι της εταιρίας έχουν καταλήξει στον εξής περιορισμό. Κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει μόνο ένα τεμάχιο ανά προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι έχεις δικαίωμα να αγοράσεις ένα φόρεμα ή ένα ζευγάρι παπούτσια ανά μέγεθος και ένα μόνο αξεσουάρ.

Εxtra tips: Έξω από τα δοκιμαστήρια, υπάρχει περίπτωση να βρεις κυριολεκτικά μπροστά σου ένα κομμάτι που το είχες "ξεγραμμένο", άρα έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Επίσης οι κρεμάστρες γεμίζουν ξανά και ξανά με "επιστροφές" από τα δοκιμαστήρια. Έχε το νου σου! Δεν είναι κακό, επίσης, να πιάσεις κουβέντα με άλλες "συναγωνίστριες" που μπορούν να κρατούν στα χέρια τους ένα item που αποτελεί θησαυρό για σένα αλλά κάτι όχι τόσο πολυπόθητο για τις ίδιες. Μην διστάσεις να προτείνεις ανταλλαγή επί τόπου...

Η συλλογή Versace for H&M θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 18 Νοεμβρίου. Θα την βρεις: στην Αθήνα, Eρμού 22 και Ερμού 54 (νέο κατάστημα που θα ανοίξει στις 11/11) και στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 40.

Δες εδώ φωτό με επώνυμους να φορούν τη συλλογή από το πρόσφατο event στην Αθήνα

Δες εδώ τα αγαπημένα της Miss Bloom από τη συλλογή Versace for H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ