Follow us

Τι τρώνε οι stars για να αδυνατίσουν

Τροφές και tricks για απώλεια βάρους κατευθείαν από το Hollywood

samanthawho

Τροφές και tricks για απώλεια βάρους κατευθείαν από το Hollywood

1) Νερό καρύδας
Στο Χόλιγουντ θεωρείται περισσότερο ωφέλιμο και από το νερό, καθώς τονώνει τον οργανισμό και αντικαθιστά τους ηλεκτρολύτες που χάνονται κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. Μαντόνα, Ρεμπέκα Ρόμιν Στάμος, Μπρουκ Μπερκ, Kριστίνα Άπλγκειτ και Ντέμι Μουρ δηλώνουν όλες fans.

2) Ένα μέτριο μήλο μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού φυστικοβούτυρο
Lady Gaga, Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ και Λο Μπόσγουορθ το επιλέγουν ως το ιδανικότερο και πιο χορταστικό σνακ.

3) Σπαράγγια
Βρίσκονται σε κάθε αξιοπρεπές ψυγείο-γίγα στο Χόλιγουντ. Οι σταρ τα αγαπούν γιατί είναι διουρητικά, ελαττώνουν το φούσκωμα στην κοιλιά και τους ξαναβάζουν στα πιο στενά τους ρούχα.

4) Έλαιο γκρέιπφρουτ
Η μυρωδιά του γκρέιπφρουτ έχει αποδειχθεί σε έρευνες ότι επηρεάζει τα ένζυμα στο συκώτι και συμβάλλει στην απώλεια βάρους. Τζένιφερ Λόπεζ και Κάρμεν Ηλέκτρα κουβαλούν στην τσάντα τους από ένα φιαλίδιο, καθώς μυρίζοντάς το πριν από το φαγητό περιορίζουν την όρεξή τους, κάτι που βοηθά τελικά στο χάσιμο κιλών.

5) Χάπια από κάρβουνο
Δεν είναι για μπάρμπεκιου, απλώς βοηθούν στην απώλεια βάρους και αποτοξινώνουν τον οργανισμό. Οι σταρ σπάνε και πασπαλίζουν το χάπι πάνω στο φαγητό τους.

6) Μουρουνέλαιο
Περιορίζει την όρεξη, καίει το λίπος κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Το προτιμά εδώ και χρόνια η Ελ Μακ Φέρσον.

Πηγή: Περιοδικό Celebrity

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ