Follow us

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Magic Pleasure Store

Plus: Πως να φτιάξεις το απόλυτο #magic παγωτό

Magic Pleasure Store Athens


To παγωτό Magic γιορτάζει φέτος τα 25α του γενέθλια και μας υποδέχεται σε ένα εντυπωσιακό χώρο στο κέντρο της ΑΘήνας.

Το “Magic Pleasure Store” είναι μια gelateria νέας κοπής στην καρδιά της πόλης, στην οδό Κολοκοτρώνη. Το κατάστημα «σοκολατένιας απόλαυσης», που όμοιά του λειτουργούν με επιτυχία σε Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Μιλάνο και το Asterdam, άνοιξε τις πόρτες του στο Αθηναϊκό κοινό από τις 28 Απριλίου!

Δες εδώ το video από τα εγκαίνια:





Εκεί αν είσαι λάτρης του παγωτού και της σοκολάτας έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις το δικό τους παγωτό, επιλέγοντας τα συστατικά, τις γεύσεις και την επικάλυψη που επιθυμούν. Οι βασικές γεύσεις των παγωτών είναι βανίλια, bitter σοκολάτα και σοκολάτα γάλακτος, και ως pleasure seeker έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις την εμφάνιση και τη γεύση του παγωτού.


Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Magic Pleasure Store

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Magic Pleasure Store  - εικόνα 2

Επικάλυψη από αμύγδαλο, μπισκότο, τρούφα, brownies, κανέλα, καρύδα, σιρόπι σοκολάτας και πολλές άλλες γεύσεις, σε περιμένουν να ανακατευτούν και να δημιουργήσουν μοναδικά παγωτά. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι Pleasure Makers θα κατασκευάζουν τα παγωτά για τους επισκέπτες του μαγαζιού για όλη την καλοκαιρινή περίοδο!

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Magic Pleasure Store  - εικόνα 3

Μόλις φτιάξεις το παγωτό σου κατευθύνεσαι προς τα ειδικά κάδρα που έχουν στηθεί μέσα στο κατάστημα και το φωτογραφίζεις! Στη συνέχεια το ανεβάζεις στο instagram με hashtag: #magicathens #25ymagic #celebratepleasure!

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Magic Pleasure Store  - εικόνα 4

Με αφορμή τα γενέθλια για τα 25 χρόνια του παγωτού Magic της Algida, ο Δημήτρης Πέτρου υπογράφει μια δημιουργία υψηλής ραπτικής! Αν θέλεις να δεις κι εσύ ολοκληρωμένο το φόρεμα για τα 25 χρόνια του Magic, κάνε «Like» στη σελίδα του Magic στο facebook. Η αποκάλυψη θα γίνει μέσω του app «Celebrate 25 Years with Magic». Εκεί το φόρεμα που σχεδίασε ο Dimitris Petrou για τα 25 χρόνια Magic παραμένει κρυμμένο από χρυσά μπαλόνια. Αποκαλύπτεται σταδιακά από τις ευχές που στένουμε. Όσο περισσότερες ευχές συγκεντρώνονται, τόσο περισσότερα μπαλόνια απελευθερώνονται και σταδιακά αποκαλύπτεται η εικόνα του φορέματος. Μια τυχερή ή ένας τυχερός που θα στείλει την ευχή του, θα κερδίσει ένα ταξίδι στις Κάννες με διπλή πρόσκληση για το λαμπερό πάρτι που θα πραγματοποιήσει εκεί το Magic, κατά τη διάρκεια του διεθνούς φεστιβάλ των Καννών. Εκεί μάλιστα θα είναι και η Kylie Minogue η οποία θα τραγουδήσει live «Happy Birthday» και όχι μόνο, στο αγαπημένο της παγωτό Magic.


Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Magic Pleasure Store  - εικόνα 5

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Magic Pleasure Store  - εικόνα 6

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Magic Pleasure Store  - εικόνα 7

Info: Κολοκοτρώνη 3-5 Αθήνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ