Follow us

Look Analysis: Τζένη Μπαλατσινού στο 4ο live του Dancing On Ice

Οι στυλιστικές λεπτομέρειες και η γνώμη μας

Jenny_balatsinou_4o_live_default

Οι στυλιστικές λεπτομέρειες και η γνώμη μας.

Η Τζένη Μπαλατσινού με την ομάδα της ετοίμασε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση για το 4ο live του χορευτικού show στον πάγο που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Look Analysis: Τζένη Μπαλατσινού στο 4ο live του Dancing On Ice
Το φόρεμα της Τζένης που επέλεξαν ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Χάρης Γκοτζαμανίδης είναι Deux Hommes, τα παπούτσια Gianvito Rossi, το καλσόν Sylvia Grandi (Aerakis) ενώ τα κοσμήματα για άλλη μια φορά Kessaris.

Look Analysis: Τζένη Μπαλατσινού στο 4ο live του Dancing On Ice - εικόνα 2
Το hairstyling της παρουσιάστριας επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης ενώ το make up o Αχιλλέας Χαρίτος.

Look Analysis: Τζένη Μπαλατσινού στο 4ο live του Dancing On Ice - εικόνα 3

Η Τζένη Μπαλατσινού ανήκει στις τυχερές γυναίκες που μπορούν να αιφνιδιάζουν και να εντυπωσιάζουν με το look τους, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθούν πολύ, να τολμούν ή να υπερβάλουν. Έτσι και σήμερα, το ρετρό κυματιστό καρέ της ήταν μια υπέροχη έκπληξη, που έδενε τέλεια με τα χαρακτηριστικά της, πλαισιώνοντας ιδανικά ένα μίνι φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες των Deux Hommes.

Όπως οι Deux Ηommes χρησιμοποιούν μεν δαντέλα κι άλλα φίνα υλικά αλλά καταλήγουν πάντα σε ένα σύγχρονο αποτέλεσμα, έτσι και το styling team της Τζένης κατάφερε με την προσθήκη του σκούρου καλσόν και των killer stilettos του Gianvito Rossi να βγάλουν ένα look ντελικάτο και δυναμικό μαζί!

Άψογη η ισορροπία, πραγματικά, κι επισημαίνουμε πάλι το χτένισμα με έμπνευση από τα glam 40ς, αλλά προσγειωμένο τόσο σωστά στο σήμερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ