Follow us

4 επώνυμοι μπαμπάδες μιλούν στη Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Συμβουλές για μπαμπάδες από τους Γιώργο Λιάγκα, Τάσο Παπαλαζάρου, Κώστα Κρομμύδα και Σταύρο Σταυρινό στο blog «Ανάλυσέ το»

Συμβουλές για μπαμπάδες από τους Γιώργο Λιάγκα, Τάσο Παπαλαζάρου, Κώστα Κρομμύδα και Σταύρο Σταυρινό

Συμβουλές για μπαμπάδες από τους Γιώργο Λιάγκα, Τάσο Παπαλαζάρου, Κώστα Κρομμύδα και Σταύρο Σταυρινό στο blog «Ανάλυσέ το»



«Με τον άντρα μου γελάμε όταν διαβάζουμε σε σχετικά βιβλία τα κεφάλαια που αναφέρονται στους μέλλοντες μπαμπάδες… «Μα πώς γίνεται να είστε όλες τόσο ίδιες;…» με ρωτάει απορημένος… «Μα πώς γίνεται να είστε κι εσείς τόσο μα τόσο ίδιοι;…» του απαντάω!

Οι πιο πολλοί μπαμπάδες που παρατηρώ, αργούν λίγο σε σχέση με τη μαμά να μπουν στο ρόλο τους… και είναι απόλυτα φυσιολογικό… εμείς προετοιμαζόμαστε με αϋπνίες, σωματικές ενοχλήσεις και συναισθηματικές εναλλαγές 9 ολόκληρους μήνες. Εκείνοι είναι απλά οι αποδέκτες της δικής μας ιδιόρρυθμης συμπεριφοράς.

Εγώ, ειδικά σε αυτή την εγκυμοσύνη, είχα όλα τα συμπτώματα… Ευερεθιστότητα, συναισθηματική αστάθεια, ευσυγκηνησία, άγχος, φόβους κ.α. Ευτυχώς πολλές φορές το επάγγελμά μου με βοηθά να ανακτήσω κάποιον αυτοέλεγχο. Όμως, δεν τα κατάφερνα πάντα… Οι ορμονικές εναλλαγές πολλές φορές νικούν την αυτογνωσία μας… Και επειδή πολλές από εσάς μου στέλνετε mail για έντονους τσακωμούς με τον σύντροφό σας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έτσι, έκανα ένα γκάλοπ.

Ρώτησα 4 νέους μπαμπάδες τι συμβουλές έχουν να δώσουν στους μελλοντικούς μπαμπάδες ώστε η περίοδος της εγκυμοσύνης να είναι ομαλή και όμορφη για το ζευγάρι…

Αυτοί τα είπαν καλύτερα από μένα!»

Διάβασε ολόκληρο το νέο post του blog «Ανάλυσέ το» από την Σάντυ Κουτσοσταμάτη και τις συμβουλές των επώνυμων μαπμπάδων εδώ.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ