Follow us

Style Guide: Party dressing σε 3 βήματα

Πως θα βρεις το σωστό φόρεμα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια; Plus: 3 επίκαιρα σύνολα σε κόκκινο, μαύρο, χρυσό!
Από την Έλενα Πάκου

gold


Πως θα βρεις το σωστό φόρεμα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια;


Αν και το χτίσιμο του party outfit που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε γιορτινό κάλεσμα φαντάζει να είναι ένα μεγάλο στυλιστικό project στην πραγματικότητα είναι μια διαδικασία πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πρακτική σκέψη και έξυπνος προγραμματισμός. Τι εννοούμε: Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να βρεις τα σωστά κομμάτια είναι να χωρίσεις το σύνολο στα τρία βασικά του μέρη (φόρεμα – αξεσουάρ – τσάντα/παπούτσια). Θα δεις ότι αυτή η διαδικασία (και οι συμβουλές της Miss Bloom) θα σου λύσουν τα χέρια.


Βήμα 1ο -Το κατάλληλο φόρεμα: Πρέπει να ταιριάζει στο στυλ και το χαρακτήρα σου, να κολακεύει το σώμα σου και κατά προτίμηση να μπορεί να φορεθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιστάσεις.

Βήμα 2ο - Τα αξεσουάρ: Ένα θηλυκό κολιέ, ένα statement δαχτυλίδι, βραχιόλια ή σκουλαρίκια ανάλογα με το φόρεμα. Τα φορέματα με λαιμόκοψη ταιριάζουν καλύτερα με τα μεγάλα κολιέ, τα strapless και όσα έχουν μόνο έναν ώμο ταιριάζουν με σκουλαρίκια και βραχιόλια και τα μακρυμάνικα φορέματα είναι καλύτερο να συνδυάζονται με δαχτυλίδια.

Βήμα 3ο - Τσάντα και παπούτσια:
Δεν είναι απαραίτητο να έχουν το ίδιο χρώμα, ο κανόνας αυτός ανήκει στο παρελθόν. Μπορείς να κάνεις όποιον συνδυασμό θέλεις αρκεί να προσέξεις ώστε τα μεταλλικά στοιχεία που φαίνονται να είναι σε παρόμοιες αποχρώσεις (π.χ αν τα παπούτσια έχουν ασημένια τρουκς μην τα συνδυάσεις με μια τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες).

Να και 3 ενδεικτικά σύνολα που διάλεξε η Miss Bloom για να πάρεις ιδέες:

Ladylike κόκκινο


Style Guide: Party dressing σε 3 βήματα
Φόρεμα Τopshop, 42£, Πέδιλα Ζara 79.95€, Σταδίου 32, T, Κολιέ Μango - The Mall Athens, Μαρούσι, Clutch Αsos 32.61 asos.com


Trendy Χρυσό
Style Guide: Party dressing σε 3 βήματα - εικόνα 2
Φόρμεα H&M, 34.95€ www.h&m.com, Ερμού 22, Σκουλαρίκια Li-La-Lo www.lilalo.gr - Πατρ. Ιωακείμ 3, Κολωνάκι, τηλ. 210 7255264, Γόβες Zara, 69.95€, σταδίου 32, Clutch Αccessorize 39.90€ Ερμού 42, Αθήνα

(Όχι και τόσο κλασσικό) Μαύρο


Style Guide: Party dressing σε 3 βήματα - εικόνα 3
Φόρεμα Blanco 29.90€ Ερμού 26, Αθήνα, τηλ.: 210 3210030, Γόβες ALDO €104.36 asos.com, Clutch 54€, Αccessorize Ερμού 42, Αθήνα, Δαχτυλίδι Li-La-Lo www.lilalo.gr - Πατρ. Ιωακείμ 3, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7255264

Miss Bloom’s tips:
  • Φέτος περισσότεροι από κάθε χρονιά πρέπει να προσέξεις ώστε τα νέα σου αποκτήματα να δένουν άψογα με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σου ώστε να μην πάνε χαμένα μετά τη λήξη της εορταστικής περιόδου.
  • Αν θέλεις να αποφύγεις το φόρεμα μπορείς να διαλέξεις αντ’ αυτού ένα ψηλόμεσο shorts ή ένα μαύρο cigarette παντελόνι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ