Follow us

Χαμένη αυτοπεποίθηση; Οι MissBloomers σου αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για να την ξαναβρείς!

Γέλα ξανά και νιώθε δυνατή!

Woman holding mobile phone with freind, laughing

Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος για τη ζωή ενός κοριτσιού, και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε την τεράστια επίπτωση που έχει στην αυτοπεποίθηση του.

Ήξερες ότι:

Η έρευνα Always Confidence & Puberty* αποκαλύπτει ότι τα μισά κορίτσια παραλύουν στο Φόβο της Αποτυχίας κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Αυτός ο φόβος είναι τόσο έντονος που πολλά κορίτσια επιλέγουν να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπως είναι το να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και να δοκιμάζουν νέα πράγματα.

Ο δραστήριος τρόπος ζωής των γυναικών σήμερα, παρουσιάζει κάθε μέρα και μια νέα πρόκληση. Είτε είναι μητέρες ή αδερφές, είτε σύζυγοι ή φίλες, ή όλα αυτά μαζί, χρειάζεται να φροντίζουν για τα πάντα, να δίνουν λύσεις, να αποφασίζουν, να επιλέγουν.

Η Always, ηγέτης στην παγκόσμια γυναικεία φροντίδα, έχει ως αποστολή να αντιμετωπίσει την πτώση της αυτοπεποίθησης των κοριτσιών που βρίσκονται στην εφηβεία, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται και αποδέχονται τις δυσκολίες και παράλληλα να τα ενθαρρύνει να αποδεχθούν την αποτυχία ως ένα σημαντικό μέρος της μάθησης, αλλά και ως ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Η σειρά Always Platinum προσφέρει ταυτόχρονα εκπληκτική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία στις γυναίκες που θέλουν να τα έχουν όλα και να απολαμβάνουν όλες τις ημέρες του μήνα, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβάζονται!

Μαζί με την Always και εμείς οι MissBloomers που θέλουμε να δώσουμε δύναμη σε κάθε νέο κορίτσι που σκέφτεται την αποτυχία σαν εμπόδιο αποκαλύπτοντάς του τα δικά μας μυστικά! Ποια είναι αυτά; Δες τα όλα στο παρακάτω βίντεο:

*video by Eirini Karagianni

Συγκεκριμένα, η Always μάς βρήκε στα γραφεία μας και εμείς με χαρά θελήσαμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που στόχο έχει να δώσει δύναμη σε κάθε νέο κορίτσι που θέλει και πρέπει να αγαπάει τον εαυτό του!

Η Δήμητρα

Η Μαρία

Η Βασιλική

* Η έρευνα Always Confidence & Puberty Wave III Study έγινε από τη MSLGROUP με το Research Now Panel και ερωτήθηκαν συνολικά 1.800 Αμερικανοί. Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 1.300 γυναικών ηλικίας 16 έως 24 ετών and 500 500 ανδρών ηλικίας 16 έως 24. Η έρευνα διεξήχθη από τις 30 Απριλίου 2015 έως τις 8 Μαΐου 2015.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ