Follow us

Aνάλυσέ το: Γράμμα πριν τον ερχομό της μπεμπούλας

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της μια ανάσα πριν έρθει το δεύτερο μωράκι της

Aνάλυσέ το: Γράμμα πριν τον ερχομό της μπεμπούλας

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της μια ανάσα πριν έρθει το δέυτερο μωράκι της.

Έφτασαν, δόξα τω Θεώ, και οι μέρες που λέμε «Άντε! Βγες επιτέλους!»

Είναι αλήθεια… Στο τέλος του 9ου μήνα δεν αντέχεις άλλο… Νομίζω ότι όλοι παίζουν με τον πόνο μου όταν με ρωτάνε «Άντε, ακόμα;!;!»

Θυμάμαι πριν κάνω παιδιά που ρωτούσα τις έγκυες αν αγχώνονται για τη γέννα και μου έλεγαν ότι το μόνο που σκέφτονται είναι ότι απλά θέλουν να σταματήσουν να είναι έγκυες!... (φυσικά αν είχαν φτάσει στα τέλη του 9ου και είχαν αποκλείσει την όποια προωρότητα).

Μου έλειψε να μπορώ να φοράω ό,τι θέλω, να βλέπω το σώμα μου χωρίς κατακράτηση, να μπορώ να σκύβω και να σηκώνω την μικρούλα, να μπορώ να σταθώ αν χρειαστεί για περισσότερο από μισό λεπτό, να μην έχω δύσπνοια, να μην τρέχω συνέχεια στην τουαλέτα, να μπορώ να κοιμηθώ χωρίς 5 μαξιλάρια γύρω μου, και πολλά άλλα! Όμως πιο πολύ ανυπομονώ να γνωρίσω την καινούρια μπεμπούλα! Το μόνο που ξέρω σίγουρα για αυτήν είναι ότι θα έχει ολοστρόγγυλα μάγουλα που διαγράφονται ξεκάθαρα από τον 7ο μήνα στον υπέρηχο!

Η μαγουλίτσα θα έχει όλη την προσοχή μας καθώς ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών για εμάς…
Η Ιωαννίτα έχει ήδη αποκτήσει σχέση με την αδερφούλα της. Της μιλάει ασταμάτητα, την χαϊδεύει και την φιλάει. Όποτε κοιμόμαστε μαζί το μεσημέρι, βάζει το κεφαλάκι της δίπλα στην κοιλιά μου για να την έχει δίπλα της… Είναι τρομερά συγκινητικό… Μακάρι να συνεχίσει να είναι θετική και μετά…

Aνάλυσέ το: Γράμμα πριν τον ερχομό της μπεμπούλας

Οι περισσότερες μαμάδες ωστόσο, που μοιράζονται μαζί μου την δική τους εμπειρία, μου λένε ότι μετά αυτά αλλάζουν… Το πιστεύω, σίγουρα θα υπάρξει περίοδος προσαρμογής, όμως θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσικό. Γι’αυτό και όσες μαμάδες βιώνετε ζήλιες, μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Κρατήστε ισορροπία και μην ξεχνάτε να κάνετε μια αποκλειστική δραστηριότητα σταθερά με το πρώτο σας παιδάκι. Μιλήστε του στο εμείς, δείχνοντας του ότι είστε όλοι πλέον μια ομάδα. (δες εδώ το πώς να προετοιμάσεις το παιδί σου για τον ερχομό του δεύτερου)

Είναι δύσκολο που όποτε κοιτάζομαι στον καθρέφτη δυσκολεύομαι να αναγνωρίσω το σώμα μου…
Είναι σαν να βλέπω κάτι εξωπραγματικό… Ειδικά το μέγεθος αυτής της κοιλιάς με σοκάρει κάθε φορά. Προχθές πήγα για μπάνιο και στις τουαλέτες με ρώτησε μια κοπέλα αν έχω δίδυμα… Λογική αντίδραση, σκέφτηκα…

Το πιο κουραστικό από όλα όμως είναι οι ψυχοσυναισθηματικές εναλλαγές που συνδέονται με τις ορμονικές. Τα νεύρα, η ευερεθιστότητα και η ευαισθησία γενικότερα, χτυπάνε κόκκινο.
Κάτι που θα με θύμωνε στο 3, τώρα με θυμώνει στο 10. Κάτι που θα με στεναχωρούσε στο 5, τώρα με στεναχωρεί στο 15 κ.ο.κ.
Κλαίω και εκνευρίζομαι με το παραμικρό…

Λίγο ακόμα έμεινε… σκέφτομαι όποτε είμαι άυπνη στις 4.00 το πρωί γιατί… μετά την 3η φορά στην τουαλέτα …συνήθως ξυπνάω…

Είμαι σίγουρη πως όλα αυτά τα συναισθήματα θα εξαφανιστούν σε λίγο καιρό… Όμως κι εσύ που ίσως βρίσκεσαι στην ίδια κατάσταση, να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη…


Ελπίζω την επόμενη φορά να έχεις νέα μου από το μαιευτήριο!...

Κάνε like στη σελίδα μου στο facebook «Σάντυ Κουτσοσταμάτη» για να ενημερώνεσαι για τα άρθρα μου και όχι μόνο…
Twitter: S_Koutsostamati


Aπαγορεύεται ηοποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα. - See more at: https://www.missbloom.gr/18192/posts/analyse-to--gramma-gia-tin-deyteri-egkym/post.aspx#sthash.UR7hmqyb.dpuf

Κάνε like στη σελίδα μου στο facebook «Σάντυ Κουτσοσταμάτη» για να ενημερώνεσαι για τα άρθρα μου και όχι μόνο…
Twitter: S_Koutsostamati


Aπαγορεύεται ηοποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα. - See more at: https://www.missbloom.gr/18192/posts/analyse-to--gramma-gia-tin-deyteri-egkym/post.aspx#sthash.UR7hmqyb.dpuf Σ.
Να είσαι καλά!!
Σ


Κάνε like στη σελίδα μου στο facebook «Σάντυ Κουτσοσταμάτη» για να ενημερώνεσαι για τα άρθρα μου και όχι μόνο…
Twitter: S_Koutsostamati

Aπαγορεύεται ηοποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ