Follow us

Πως να παίρνεις πάντα τη σωστή απόφαση

Ροζ ή μαύρο; Ψάρι ή κρέας; Αυτοκίνητο ή Μετρό; Να κάτσω ή να φύγω; Ένα λυσσάρι για...εύκολες και δύσκολες αποφάσεις.

Πως να παίρνεις πάντα τη σωστή απόφαση

Ροζ ή μαύρο; Ψάρι ή κρέας; Αυτοκίνητο ή Μετρό; Να κάτσω ή να φύγω; Ένα λυσσάρι για...εύκολες και δύσκολες αποφάσεις.


Κάθε μέρα αντιμετωπίζεις ένα πολύ μεγάλο αριθμό αποφάσεων από το τι θα φας και πού θα παρκάρεις μέχρι το να μετακομίσεις, να αλλάξεις δουλειά ή ακόμα και σύντροφο. Παρ'όλο που η γκάμα είναι τόσο μεγάλη που κάθε γενικευμένη συμβουλή θα φαινόταν αυθαίρετη, υπάρχουν κάποια στοιχεία που είναι ίδια από την πιο μικρή ως την πιο σημαντική. Ιδίως αν ανήκεις στο club των αναποφάσιστων γυναικών, κάθε ημέρα μπορεί να κρύβει μια μικρή πρόκληση για σένα. Με τα παρακάτω μυστικά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως δεν θα ξανακάνεις λάθος στις αποφάσεις σου, μπορούμε όμως να είμαστε σίγουρες πως ο,τι απόφαση και αν πάρεις, θα είναι αυτή που πραγματικά θες.


Tip #1
Κάθε απόφαση έχει τα υπέρ και τα κατά όποτε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καθορίσεις ποια είναι τα μεν και ποια τα δε της κάθε επιλογής. Ο πιο απλός και ξεκάθαρος τρόπος να το κάνεις είναι να ακολουθήσεις τη συμβουλή των παππούδων μας και να τα γράψεις. Το πιο πιθανό είναι πως ήδη τείνεις προς μία κατεύθυνση αλλά το να δεις γραμμένα τα στοιχεία που έχεις είναι ακόμα πιο βοηθητικό.

Tip #2
Ένα από τα θετικά του να έχεις πολλούς φίλους είναι ότι μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς πριν από κάποια μεγάλη απόφαση. Ιδίως αν αυτός ο φίλος είναι όχι μόνο άτομο εμπιστοσύνης, αλλά και σχετικός με το δίλημμα που αντιμετωπίζεις, μια κουβέντα μαζί του μπορεί να σε ωφελήσει σημαντικά. Βεβαιώσου ωστόσο πως ενώ έχεις ακούσει τη συμβουλή του, δεν θα πάρεις τυφλά την απόφαση που σου προτείνει. Ο μόνος που θα πρέπει να ζήσει με την απόφαση αυτή, είσαι εσύ.


Tip #3
Χρησιμοποίησε την τεχνολογία προς όφελός σου. Είτε σκέφτεσαι μια αλλαγή στην καριέρα σου είτε ψάχνεις το τέλειο φόρεμα για το γάμο της φίλης σου, το ίντερνετ έχει να σου προτείνει ιδέες που ίσως δεν είχες σκεφτεί αλλά και να σε προειδοποιήσει για ένα ενδεχόμενο φιάσκο.


Διάβασε τη συνέχεια κάνοντας κλικ εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ