Follow us

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ

(Μεταξύ μας για ΕΣΕΝΑ δουλεύουμε, αγαπητή αναγνώστρια)

nikolaidis


(Μεταξύ μας για ΕΣΕΝΑ, αγαπητή αναγνώστρια δουλεύουμε)


Λατρεύω τα δώρα! Πάντα τα λάτρευα! Οπως λατρεύω και το τετριμμένο απόφθεγμα "Με το να παίρνεις δώρα γεμίζουν τα χέρια σου. Με το να κάνεις δώρα γεμίζει η καρδιά σου!". Μια καλή έκπληξη/δώρο (ήτοι ένα εκπληκτικό δώρο) συντελεί στην έκκριση ορμονών παιδικού ενθουσιασμού, γεγονός που βοηθά στη πρόληψη χριστουγεννιάτικης κατάθλιψης! Ναι, παίζω με τις λέξεις και το παίζω επιστήμονας #just_me

Η επόμενη εβδομάδα με έχει γεμίσει άγχος, από το δημιουργικό όμως... αυτό που σε κάνει να χαμογελάς μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή #awkward! Πρέπει να βοηθήσω την οικογένεια των Καρτάκηδων για να αγοράσουν δώρα και να τα ανταλλάξουν την ημέρα των Χριστουγέννων! Τους έχω ήδη γνωρίσει και έχω αποκτήσει την πρώτη εικόνα αλλά την επόμενη εβδομάδα θα βγω μαζί τους στα μαγαζιά για να αγοράσουμε δώρα! Εφιάλτης;

Μαζί μου θα είστε όλοι εσείς όμως (and that's a deal) γιατί θα χρειαστώ βοήθεια! Πρώτον για ιδέες... και δεύτερον για Like! Χρειάζομαι να στείλετε όσα περισσότερα Thumbs Up μπορείτε σε αυτή εδώ τη σελίδα (σοβαρά τώρα) για να μάθουν κάποιοι συνάδελφοι εδώ μέσα και εκεί έξω... Πόλεμο θέλεις; Θα τον έχεις...

Μου αρέσει πολύ η ιδέα του "Gift Consultant" ίσως περισσότερο και από αυτή του "Cool Hunter", είναι μια καριέρα που θα ήθελα πολύ να ακολουθήσω (θα έπρεπε να το ξέρω πριν δώσω Πανελλήνιες).

Λοιπόν θα τα λέμε από εδώ και από το blog μου coolartisan.com. Από εκεί θα μπορείτε να δείτε κάθε επεισόδιο του "Μeet The Kartakians" reality show!

Και μην ξεχνάς ότι στο τέλος ΕΣΥ θα κερδίσεις τα δώρα μου! Ναι, ΕΣΥ η αναγνώστρια του Missblloοm αφού όλα θα κληρωθούν από εδώ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι Like και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής, όταν στο τέλος της εβδομάδας θα κάνω διαγωνισμό και θα κληρώσω τα δώρα μου!

a bientot

DAY 2
(The one with the Clutch)

Γνώρισα την οικογένεια Καρτάκηδες, μίλησα με όλους και έχω μια καλή εικόνα για το χαρακτήρα και τα "like" του καθενός! Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω!

Η πρώτη βόλτα ήταν με τον γιο Κωστή! Ο Κωστής είναι πολύ οργανωτικός και ξέρει τι ζητάει! Συναντηθήκαμε στο κέντρο και όπως μου είχε πει από τι τηλέφωνο, το μόνο που ήθελε ήταν ένα ωραίο δώρο για την αδερφή του! Για τους γονείς ετοιμάζουμε μια άλλη έκπληξη! Η αδερφή του Άννα λατρεύει τη μόδα και έτσι δεν είχαμε πολλά περιθώρια για αυτοσχεδιασμούς! Έπρεπε να της πάρουμε το απόλυτο αξεσουάρ των γιορτών, ένα clutch! Και φυσικά υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος στην Αθήνα που ειδικεύεται στα clutch, η (φίλη μου) και εκπληκτική σχεδιάστρια Georgina Skalidi! H Άννα μου είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι μεγάλη φαν της Μαίρης Συνατσάκη για το στυλ της, η οποία όπως θυμάσαι έκανε το lookbook της Georgina. Ο συνειρμός μου ήρθε αυτόματα στο νου...

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ

Το μεσημέρι του Σαββάτου κατηφορίσαμε τη Σκουφά και φτάσαμε στον αριθμό '77 για να δούμε από κοντά τη συλλογή που σχεδίασε η Georgina! Ήταν αρκετά δύσκολο να αποφασίσω ποιο να διαλέξω αλλά κατέληξα σε ένα special edition κομμάτι που νομίζω ότι θα ξετρελάνει κάθε γυναίκα! Είναι πολύ θηλυκό και έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε στυλ και ταιριάζει τόσο με βραδινά outfits όσο και με πιο casual, για βόλτες ή shopping! Μπορώ πολύ άνετα να το φανταστώ με ψηλοτάκουνες μπότες, μίνι φόρεμα και γούνινο γιλέκο! Ταιριάζει όμως ακόμα και με UGG, κολάν και μάλλινο πουλόβερ!

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 2

Και εκεί που είμαστε έτοιμοι να φύγουμε συνειδητοποιούμε ότι έχουμε ξεχάσει να σηκώσουμε λεφτά από το ΑΤΜ... Θα έπρεπε να περπατήσουμε τουλάχιστον 20 λεπτά για να βρούμε την πιο κοντινή τράπεζα! Ευτυχώς όμως είχαμε μαζί την κάρτα μας, που περνάει σε κάθε κατάστημα! Ο Κωστής είχε να τη χρησιμοποιήσει πολλούς μήνες και είχα αγχωθεί για το αν θα θυμάται το pin αλλά τελικά αυτή η κάρτα δεν χρειάζεται pin, ούτε καν ταυτότητα αφού είναι σαν ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι! Σε δύο λεπτά είχαμε φύγει και έτσι είχαμε χρόνο να περπατήσουμε στα μαγαζιά και να απολαύσουμε τη λιακάδα του Δεκέμβρη.

Μην ξεχνάς ότι όλα τα δώρα θα κληρωθούν στις αναγνώστριες του missbloom.gr. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ LIKE και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Σε λίγες μέρες θα κληρωθούν όλα τα δώρα που θα έχω επιλέξει! Φρόντισε να είσαι ανάμεσα στις τυχερές.

DAY 3
(Swing me darling)

Πως γίνεται μια 25χρονη κοπελίτσα όπως η Άννα Καρτάκη να έχει το βεβαρυμένο πρόγραμμα, ώστε να μπορεί να δει τον Gift Consultant της μόνο Κυριακή; Και τι να κάνω εγώ Κυριακάτικα; Που θα βρω δώρα για τους άντρες της οικογένειας όταν όλα είναι κλειστά;

Η Άννα ήθελε να αγοράσει κάτι τον αδερφό της που να σπάει τη μονοτονία του γραφείου! Ήθελε να δώσει μια ευχάριστη πινελιά στο γραφείο του με ένα χρηστικό κομμάτι που παράλληλα θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της! Η ίδια λατρεύει τη μουσική, συλλέγει και CD άλλωστε (ναι, υπάρχουν ακόμα) και ήθελε το δώρο της να έχει και μια vintage πινελιά!

Έτσι κι εγώ αποφάσισα να της κλείσω ένα ραντεβού με το Γιώργο Καράμπελλα στο TR2 στο Θησείο! Μας υποδέχτηκε με πολύ xmas διάθεση, μας κέρασε χριστουγεννιάτικο γλυκό και μας ξενάγησε στο υπέροχο project του. H Άννα ενθουσιάστηκε με τα καταπληκτικά sous verres που σχεδίασε ο Γιώργος με τον Άλεξ Κάβδα με αφορμή το Prom που οργάνωσαν πριν από λίγες μέρες.

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 3

Είχαμε ήδη βρει το δώρο μας! Και νόμιζα ότι είχαμε ξεμπερδέψει! Έκανα λάθος όμως! Η Άννα ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τα sous verres που πήρε για τον Κωστή, που αποφάσισε ότι θέλει να πάρει ακόμα ένα σετ για τον πατέρα της! Έτσι λοιπόν μου ανέθεσε να επαναλάβω τη διαδικασία! Ως έμπειρος gift consultant όμως δεν κουνήθηκα καν από το γραφείο μου! Μπήκα στο e-shop του TR2 και με λίγα κλικς έστειλα και το δεύτερο σετ στο σπίτι της Άννας. Ευτυχώς είχα την οικογενειακή κάρτα, που δεν έχει καμία έξτρα τραπεζική επιβάρυνση σε on-line συναλλαγές και δεν επιβάρυνα το budget καθόλου! Γλύτωσα πολύ χρόνο χωρίς να ξοδέψω ούτε ένα ευρώ παραπάνω!

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 4

Μην ξεχνάς ότι όλα τα δώρα θα κληρωθούν στις αναγνώστριες του missbloom.gr. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ LIKE και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Σε λίγες μέρες θα κληρωθούν όλα τα δώρα που θα έχω επιλέξει! Φρόντισε να είσαι ανάμεσα στις τυχερές.

DAY 4
(Now, we get romantic)

Για το επόμενο δώρο δεν περπατήσαμε στα μαγαζιά, δεν ψάξαμε σε ράφια, δεν χάσαμε καθόλου χρόνο. Ο Κωστής και η Άννα μου ζήτησαν να χαρίσω στους γονείς τους ένα ρομαντικό γεύμα που θα τους ξυπνούσε το ρομαντισμό των πρώτων ημερών γνωριμίας! Έτσι και έκανα! Αποφάσισα να επιλέξω μια από τα πιο ιστορικές γωνιές της πόλης για να τους φέρω στο μυαλό τους πρώτους περιπάτους τους στην παλιά Αθήνα! To Aegli Cafe της Αίγλης Ζαππείου είναι ένα από τα πιο όμορφα "μυστικά" της πόλης. Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψουν και οι Καρτάκηδες.

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 5

Λατρεύω τους κυριακάτικους περιπάτους στην Αίγλη, μια και αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό σκηνικό για αυθεντικές εικόνες της παλιάς Αθήνας, που θυμίζουν τις ασπρόμαυρες ταινίες που γυρίστηκαν εκεί.

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 6

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να στείλω το μπαμπά Χρήστο και τη μαμά Μαίρη για το πιο ανέμελο γεύμα της εβδομάδαςστο Aegli Cafe, στον καταπράσινο κήπο της Αίγλης! Εκεί μπορούν να απολαύσουν απεριόριστα από μια εξαιρετική ποικιλία από σαλάτες, ζυμαρικά και πεντανόστιμα μαγειρευτά πιάτα, φτιαγμένα με τα πιο αγνά και καλοδιαλεγμένα υλικά από την ομάδα των σεφ της Αίγλης Ζαππείου.

Κάθε κίνηση μου, ως gift consultant, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά μελεμετημένη! Πάντα έχω το άγχος να μην υπερβώ το budget μου και μείνει κάποιος χωρίς δώρο! Ευτυχώς με την Mastercard στα χέρια μου έχω τον πλήρη έλεγχο των εξόδων μου και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξεπεράσω τον εορταστικό ¨προϋπολογισμό¨!

Μην ξεχνάς ότι όλα τα δώρα θα κληρωθούν στις αναγνώστριες του missbloom.gr. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ LIKE και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Σε λίγες μέρες θα κληρωθούν όλα τα δώρα που θα έχω επιλέξει! Φρόντισε να είσαι ανάμεσα στις τυχερές.

DAY 4
(Μέρος 2ο)
(That was a long day)

Όταν νομίζεις ότι η μέρα σου έχει τελειώσει και είσαι έτοιμος να πας στο σπίτι σου, σε παίρνει τηλέφωνο ο Κος Χρήστος Καρτάκης και σου ζητάει να πάρεις ένα δώρο για τη σύζυγο του! Ο ίδιος είναι τόσο αποροφημένος στο laptop του που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να φύγει από το γραφείο και να ψάξει στα στενά του κέντρου! Μου ζήτησε να του στείλω τα links με τις προτάσεις μου και εκείνος θα έκανε την τελική του επιλογή!

Η κυρία Μαίρη λατρεύει τα κοσμήματα, σε βαθμό που φτιάχνει τα δικά της, και φυσικά θέλει ό,τι φοράει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της! Έτσι, αποφάσισα να ψάξω για κάτι από τις αγαπημένες μου Ελληνίδες σχεδιάστριες και έπεσα πάνω στο site της Φανής Βογιατζή, το maslinda.gr. Εκεί βρήκα πολλές όμορφες εναλλακτικές, και ο Κος Χρήστος κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 7

Κάνοντας τις αγορές μας ηλεκτονικά με την οικογενειακή Mastercard γλυτώσαμε πολύ χρόνο και χρήμα! Δεν χρειάστηκε να χάσουμε χρόνο στην κίνηση, να ξοδέψουμε χρήματα για parking και να κουραστούμε από το περπάτημα! Όλα αυτά τα μικροέξοδα που γλυτώνουμε, λειτουργούν αθροιστικά στην κάρτα, αυξάνοντας το budget για δώρα!

Μην ξεχνάς ότι όλα τα δώρα θα κληρωθούν στις αναγνώστριες του missbloom.gr. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ LIKE και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Σε λίγες μέρες θα κληρωθούν όλα τα δώρα που θα έχω επιλέξει! Φρόντισε να είσαι ανάμεσα στις τυχερές.


DAY 4
(The gourmet one)

Σήμερα είναι η σειρά της κυρίας Μαίρης να επιλέξει δώρο για το σύζυγο της! Το θέμα μας είναι η μαγειρική, δεδομένου ότι ο κύριος Χρήστος περνάει πολλές ώρες στην κουζίνα και λατρεύει να πειραματίζεται με νέες συνταγές. Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη συλλογή του με βιβλία μαγειρικής αγοράζοντας ένα από τον αγαπημένο του chef ζαχαροπλαστικής, τον Στέλιο Παρλιάρο.

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 8

Συναντηθήκαμε με την κυρία Μαίρη στο Σύνταγμα και ξεχυθήκαμε στους διαδρόμους του Public! Μόλις βρήκαμε το βιβλίο "Γλυκές Παραλλαγές" κατευθυνθήκαμε στο ταμείο για να το αγοράσουμε και πέσαμε σε μια τεράστια ουρά... Θα έπρεπε να περιμένουμε πάνω από μισή ώρα για να πληρώσουμε και να φύγουμε. Φυσικά εγώ έχω τη λύση για όλα! Μπήκα από το κινητό μου στη σελίδα του Public στο Internet και συνειδητοποίησα ότι αν το αγόραζα από εκεί θα γλύτωνα το 10% της τιμής του, δεν θα περίμενα στην ουρά και θα μου το έστελναν την επόμενη μέρα στο σπίτι!

Έτσι και έκανα! Με τη βοήθεια της Μastercard μου κατάφερα να αυξήσω το budget για δώρα, να γλυτώσω την ορθοστασία της ουράς και φυσικά να νιώσω πολύ καλύτερα για τις αγορές μου αφού καταφέρνω να αγοράζω όλο το χρόνο με έκπτωση!

Μην ξεχνάς ότι όλα τα δώρα θα κληρωθούν στις αναγνώστριες του missbloom.gr. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ LIKE και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Σε λίγες μέρες θα κληρωθούν όλα τα δώρα που θα έχω επιλέξει! Φρόντισε να είσαι ανάμεσα στις τυχερές.


DAY 5
(SHOP for a Cause)

Η οικογένεια Καρτάκη μου ζήτησε να αφιερώσουμε το υπόλοιπο χρηματικό ποσό του χριστουγεννιάτικου bazaar τους σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό. "Τα δώρα για μας είναι αρκετά! Πρέπει τώρα να δώσουμε όλοι όσο μπορούμε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη" μου είπε η κυρία Μαίρη.

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 9

Έτσι αποφάσια να τους κάνω μια έκπληξη! Θα ενισχύσω το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η Κιβωτός Του Κόσμου» αγοράζοντας ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα. Η Έλενα Σύρακα σχεδίασε αφιλοκερδώς ένα βραχιόλι για το Concept store SHOP (Ερμού 112 Α, Αθήνα) και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν υπέρ του σωματείου. Πρόκειται για ένα βραχιόλι σε δυο εκδοχές: φτιαγμένο από μαύρες χάντρες με μάτι από φίλντισι, ή από μεταλλικές μπρούτζινες χάντρες με μεταλλικό σταυρό cloisonne. Νομίζω θα είναι μια πολύ ωραία έκπληξη για μητέρα και κόρη και φυσικά θα γεμίσει με ικανοποίηση την ψυχή των Καρτάκηδων για την καλή τους πράξη.

Το Shop είναι για μένα ένας τους αγαπημένους μου shopping προορισμούς, όχι μόνο γιατί βρίσκω τα πιο stylish κομμάτια αλλά και γιατί εκεί συχνάζουν οι πιο hip άνθρωποι της πόλης! Αλλά κι εγώ, νιώθω πολύ hip αφού έχω ανακαλύψει τον πιο trendy τρόπο για να πληρώνω! Πλέον, δεν χρειάζομαι να κουβαλάω πορτοφόλι και coin case, ούτε είναι απαραίτητο να φουσκώνω τις τσέπες μου με περιττό βάρος αφού έχω την Mastercard μου! Με μια κάρτα εξοφλώ κάθε λογαριασμό, δεν κουβαλάω ποτέ κέρματα και δεν επιβαρύνομαι ποτέ με τραπεζικά έξοδα! Βρήκα και τη λύση για το συνάλλαγμα στο επόμενο ταξιδάκι μου στο εξωτερικό! Δεν θα κουράζομαι με το συνάλλαγμα, ούτε θα έχω το άγχος του να με κλέψουν! Με την κάρτα μου μπορώ να πληρώνω παντού στον κόσμο, χωρίς καμία επιβάρυνση!

Μην ξεχνάς ότι όλα τα δώρα θα κληρωθούν στις αναγνώστριες του missbloom.gr. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ LIKE και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Σε λίγες μέρες θα κληρωθούν όλα τα δώρα που θα έχω επιλέξει! Φρόντισε να είσαι ανάμεσα στις τυχερές.

DAY 6
(Η πρώτη φορά που μου περίσσεψαν χρήματα)

Μου ήταν πολύ δύσκολο να το πιστέψω! Κατάφερα όχι μόνο να μην ξεπεράσω το budget αλλά μου περίσσεψαν και χρήματα για... σπατάλες! Για πρώτη φορά, είχα πλήρη έλεγχο των αγορών μου, ήξερα κάθε φορά το υπόλοιπο των χρημάτων που είχα στη διάθεση μου και δεν ξεπέρασα το όριο μου. Φυσικά, δεν θα τα κατάφερνα όλα αυτά αν δεν είχα το πολύτιμο εργαλείο μου, τη Mastercard! Χρησιμοποιώντας την κάρτα κατάφερα να αγοράσω πολλά δώρα on line με αποτέλεσμα να επωφεληθώ των ειδικών προσφορών και φυσικά δεν ξόδεψα το budget μου σε parking/βενζίνη/ταξί κ.λ.π.

Δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω το ATM άλλης τράπεζας και να επιβαρυνθώ με τραπεζικά έξοδα και φυσικά είχα πάντα αίσθηση των αγορών μου! Πόσες φόρες μου έχει τύχει στο παρελθόν να ανοίγω το πορτοφόλι και να διαπιστώνω ότι τα λεφτά που νόμιζα ότι είχα, τα είχα ξοδέψει και το είχα ξεχάσει...

Updated 16/12/11: Gift Consultant: Γαβριήλ - εικόνα 10

Με τα χρήματα που μου περίσσεψαν αποφάσισα να αγοράσω από ένα συμβολικό δωράκι στις κυρίες της οικογένειας, τη μητέρα και την κόρη. Για την κυρία Μαίρη διάλεξα ένα ζευγάρι γάντια σε μωβ, με μεγάλο μήκος για να τα φοράει με τις κάπες της! Για την Άννα πάλι φιάλεξα κάτι πιο θηλυκό, ένα ζευγάρι με animal print και δερμάτινο λουράκι.

Μην ξεχνάς ότι όλα τα δώρα θα κληρωθούν στις αναγνώστριες του missbloom.gr. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ LIKE και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Σε λίγες μέρες θα κληρωθούν όλα τα δώρα που θα έχω επιλέξει! Φρόντισε να είσαι ανάμεσα στις τυχερές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ