Follow us

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα

Η Beauty Blogger αναλύει όλα τα trends της νέας σεζόν εστιάζοντας στις πιο εντυπωσιακές λεπτομέρειες 

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα
Είμαι σίγουρη ότι αισθάνεσαι ελαφρώς μπερδεμένη!

Ζεις στην ψηφιακή εποχή των social media, όπου οι πληροφορίες γίνονται γνωστές σε χρόνο dt, και έτσι τη μια μέρα ενημερώνεσαι από τα sites για τις εβδομάδες μόδας που διεξάγονται στις μεγάλες μητροπόλεις και μαθαίνεις ποιες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν (στη μόδα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά) σε έξι περίπου μήνες, ενώ την επόμενη μέρα διαβάζεις ένα άρθρο ή post για τις τάσεις που επικρατούν τώρα, δηλαδή την περίοδο που διανύουμε.

Κυκλοφορούν ομολογουμένως πολλές πληροφορίες.

Τις χρειαζόμαστε όμως όλες;

Αν θέλεις την γνώμη μου, το πρόσφατο παρελθόν μου με έμαθε να κάνω focus στο παρόν και να προσπαθώ να το ζω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ναι, ok, θα μάθω ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ για την άνοιξη – καλοκαίρι 2015, αλλά θα το κάνω όταν με το καλό έρθει η ώρα τους. Άλλωστε, τι να το κάνω το bronze μακιγιάζ τώρα τον χειμώνα που η διάθεσή μου διψάει για smoky;
Προς το παρόν, περισσότερο με ενδιαφέρει να μοιραστώ μαζί σου τα ωραιότερα μακιγιάζ που χάζεψα στις πασαρέλες οι οποίες έγιναν με αφορμή τον χειμώνα 2014-2015. Τον χειμώνα δηλαδή που διανύουμε και που ελπίζω να είναι ένας ζεστός, δημιουργικός και όμορφος (σε όλα τα επίπεδα) χειμώνας.

Λοιπόν, είσαι έτοιμη να κάνουμε ένα γρήγορο ταξίδι;

1. Ξεκινάμε με το γεγονός ότι αυτόν τον χειμώνα, τα χείλη περνάνε σε δεύτερο πλάνο, αφού βασικοί πρωταγωνιστές ανακηρύσσονται από τους περισσότερους make up artists τα μάτια. Κυρίαρχη τάση; Για μένα αναμφισβήτητα οι μεταλλικές σκιές! Σε διάφορες αποχρώσεις, με πιο ενδιαφέρουσες και λαμπερές τις γκρι και ασημί που είδαμε στην Donna Karan.

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα


Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα - εικόνα 2

2. Το δικό μου όμως αγαπημένο look είναι το smoky στις αποχρώσεις του πράσινου – σμαραγδί που είδα στο show του λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab. Αν το δοκιμάσεις, σου προτείνω να επιλέξεις την ίδια απόχρωση για το μανικιούρ σου. Για την ακρίβεια σου προτείνω αυτή την απόχρωση για τα νύχια, ανεξαρτήτως μακιγιάζ ματιών!

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα - εικόνα 3

3. Στις πιο κλασικές γυναίκες που διατηρούν όμως ζωντανές τις ροκ καταβολές τους, προτείνω το μαύρο περίγραμμα ματιών που πρωταγωνίστησε στον οίκο Berardi.

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα - εικόνα 4

4. Όσες πάλι δεν φοβούνται το χρώμα τον χειμώνα – και ελπίζω να είστε αρκετές – δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν τις ανοικτές πράσινες μεταλλικές αποχρώσεις που είδαμε στον Dior.

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα - εικόνα 5

5. Ιδιαίτερα κολακευτικό και όμορφο ήταν το μοβ χρώμα που επέλεξαν για τις σκιές ματιών στο show του οίκου Burberry.

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα - εικόνα 6

6. Δεν θα μπορούσα επίσης να μην αναφερθώ στο υπέροχο μακιγιάζ που δημιούργησε η ιέρεια-make up artists Pat McGrath για τους Dolce & Gabbana. Έχει σχεδιάσει την τέλεια λεπτή μαύρη γραμμή με eyeliner, τα φρύδια είναι άψογα ενώ η επιδερμίδα αλαβάστρινη!

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα - εικόνα 7

7. Όσον αφορά τα χείλη, δηλώνω φανατική οπαδός των σκούρων κραγιόν, γιαυτό και το μακιγιάζ του οίκου Max Mara μου αρέσει πολύ.

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ αυτό το χειμώνα - εικόνα 8

Μη χάσεις το post που ετοιμάζω για την επόμενη Πέμπτη, στο οποίο θα σου δείξω τα νέα προϊόντα μακιγιάζ, με τα οποία θα μπορέσεις να δημιουργήσεις κάποια από τα μακιγιάζ.


Πολλά φιλιά,
Μαρία


Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on Pinterest: Maria Stamati

Previous: Beauty Icon Blog: Διάβασε εδώ όλα τα beauty posts από τη Μαρία Σταμάτη

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή ,αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ