Follow us

Aυτές είναι οι (πιο) multitasker φίλες μας: Δημήτρια Ιωαννίδου, Νίκη Χάγια και Νάσια Μάτσα

Αν είσαι από εκείνες που χωρούν 48 ώρες μέσα σε μία ημέρα, αυτό είναι το δώρο μας σε σένα! Ανακαλύψαμε τα μυστικά των πιο πολυάσχολων φίλων μας

Οι multitasker φίλες μας: Δημήτρια Ιωαννίδου, Νίκη Χάγια και Νάσια Μάτσα

Μάθαμε τα μυστικά τους και τα μοιραζόμαστε μαζί σου


Πρωινό ξύπνημα, δουλειά, ψώνια, μαγείρεμα, γυμναστήριο, επαγγελματικό ραντεβού, δείπνο στο σπίτι, ποτό με φίλους, βόλτα το σκύλο, διάβασμα, ύπνος και πάλι από την αρχή; Αν είσαι από εκείνες που χωρούν 48 ώρες μέσα σε μία ημέρα, αυτό είναι το δώρο μας σε σένα! Μιλήσαμε και ανακαλύψαμε τα μυστικά των πιο πολυάσχολων φίλων μας (των οποίων το "job description" δεν χωράει σε μια γραμμή).

Η Νίκη Χάγια είναι δασκάλα της γιόγκα και αρχισυντάκτρια γυναικείου site όμως όπως θα ανακαλύψεις και εσύ αυτές είναι ελάχιστες μονάχα από τις ασχολίες της. Διάβασε εδώ όλα όσα μοιράστηκε μαζί μας και ανακάλυψε tips ενός very busy urban girl!

Η Νάσια Μάτσα εκδίδει το πιο ανατρεπτικό περιοδικό μαγειρικής και παίζει τη μόδα του Λονδίνου στα δάχτυλα και μας μίλησε για τη δουλειά της και τα μυστικά επιτυχίας της. Μάθε τα όλα εδώ.

Η Δημήτρια Ιωαννίδου είναι σχεδιάστρια μόδας, art lover και...μαμά! Ναι, τα προλαβαίνει όλα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Δες πώς τα καταφέρνει και είναι και τέλεια σε όλα!

MissBloom's Tip: Το απόλυτο μυστικό όλων των multitaskers είναι κρυμμένο στο...μπάνιο τους. Το νέο Noxzema Outlast σου χαρίζει 48ωρη προστασία και απαλότητα, για να μπορείς να είσαι όσο πολυάσχολη θες, χωρίς δείγμα ιδρώτα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ