Follow us

Αναζήτησε τον αισθησιασμό στη σχέση σου μέσα από την τέχνη

Τα προϊόντα SHUNGA Erotic Art συνδυάζουν τον έρωτα και την τέχνη με σκοπό την μέγιστη απόλαυση

Αναζήτησε τον αισθησιασμό στην σχέση σου μέσα από την τέχνη

Τα προϊόντα SHUNGA Erotic Art συνδυάζουν τον έρωτα και την τέχνη με σκοπό την μέγιστη απόλαυση

Όλα ξεκίνησαν το 2000 στο Μόντρεαλ του Καναδά, όταν ο Sylvain Seguin, δημιουργός/σχεδιαστής, μαζί με την συνεργάτη του και αισθητικό Manon Vallee αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο και καινοτόμο εμπορικό σήμα καλλυντικών για τις προσωπικές στιγμές των ανθρώπων: την SHUNGA Erotic Art. Η δημιουργία βασίστηκε στην ιδέα ότι ο έρωτας είναι μια τέχνη, και τα προϊόντα SHUNGA Erotic Art ήταν, και εξακολουθoύν να είναι σήμερα, σχεδιασμένα για ζευγάρια που αναζητούν πάντα ποικιλία και αισθησιασμό στη σχέση τους.

Αναζήτησε τον αισθησιασμό στη σχέση σου μέσα από την τέχνη

Οι ιδιαίτερες συσκευασίες με shunga απεικονίσεις και κομψές γραμμές που θυμίζουν ιαπωνικό σχεδιασμό, μαγνητίζουν από την πρώτη στιγμή το βλέμμα. Τα κουτιά περιέχουν αισθησιακούς θησαυρούς, όπως αφροδισιακά έλαια και βρώσιμες πούδρες σώματος, balm που εξιτάρουν τις αισθήσεις, έλαια και κρέμες για αισθησιακό μασάζ και πολλά, πολλά άλλα, όπως το love bath gel που είναι εμπνευσμένο από τις αισθησιακές τελετουργίες των Ιαπωνικών λουτρών και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μπάνιου.

Αναζήτησε τον αισθησιασμό στη σχέση σου μέσα από την τέχνη  - εικόνα 2

Η Shunga Erotic Art σε προ(σ)καλεί να ζήσεις μια εμπειρία θείων αρωμάτων και αισθησιασμού με αξιοπιστία, ασφάλεια και το Made in Canada παγκόσμια αναγνωρισμένο σύμβολο υψηλής ποιότητας, ελπίζοντας ότι θα απολαύσεις όποιο προϊόν επιλέξεις, καθώς η αποστολή της - να φέρει δυο ανθρώπους πιο κοντά από ποτέ - είναι αυτό στο οποίο είναι αφιερωμένη!

Βρες επιπλεόν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά αλλά και τα συστατικά των προϊόντων, ιδιαίτερα των οργανικών εδώ www.palmers.gr/intimate-moments

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ