Follow us

Υπάρχουν χρυσοί κανόνες για τα φρύδια;

Η beauty blogger του MissBloom.gr αναλύει το καυτό θέμα του σχήματος των φρυδιών και σου παρουσιάζει τις ιδανικές επιλογές για να το πετύχεις (επιτέλους!)

Υπάρχουν χρυσοί κανόνες για τα φρύδια

Φυσικά και υπάρχουν!


Τα φρύδια είναι ένα πολύ δυνατό «σημείο» του προσώπου, αφού όχι μόνο απογειώνουν το βλέμμα, αλλά παράλληλα αναμορφώνουν τα χαρακτηριστικά και μαρτυρούν πολλά για τον χαρακτήρα μιας γυναίκας.

Τα πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια πρωτοεμφανίστηκαν πριν από λίγα χρόνια ως εμμονή και τάση, όμως πλέον έχουν γίνει κλασική αξία. Και αυτό το λέω με πολύ πόνο, αφού χρόνια έχω λεπτό σχήμα φρυδιών (τα κατέστρεψα εγώ, με τα ίδια τα χεράκια μου) και πολύ ζηλεύω που δεν μπορώ πλέον να έχω πυκνά φρύδια!

Για μένα λοιπόν ο Νο 1 χρυσός κανόνας είναι το σχήμα το φρυδιών να μην το πειράζεις εσύ, αλλά μόνο ειδικός. Πάντως ένα σωστό φρύδι πρέπει να είναι «ευθυγραμμισμένο» με τα κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου. Δηλαδή η αρχή του θα πρέπει να είναι σε ευθεία με το πτερύγιο της μύτης και την εσωτερική γωνία του ματιού, ενώ η άκρη του να ευθυγραμμίζεται με την εξωτερική γωνία του ματιού.

Ο Νο 2 κανόνας είναι να προμηθευτείς (και πολύ κακώς κάνεις αν ακόμα δεν έχεις) με ένα μολύβι ή και μάσκαρα για τα φρύδια με τα οποία θα μπορέσεις να τελειοποιήσεις το σχήμα και να καλύψεις τα κενά.

Υπάρχουν χρυσοί κανόνες για τα φρύδια;

Αν θέλεις να φωτίσεις το βλέμμα σου, επίλεξε μια απόχρωση πιο ανοιχτή από τη φυσική σου απόχρωση, ενώ αν θέλεις να δώσεις ένταση χρησιμοποίησε μια πιο σκούρα.

Αναρωτιέσαι πότε χρησιμοποιείς την ίδια απόχρωση με τα φρύδια σου; Όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα natural αποτέλεσμα.

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε ένα μολύβι και μια μάσκαρα για τα φρύδια; Θα έλεγα ότι με τη μάσκαρα έχεις την δυνατότητα να τιθασεύσεις και τα δαμάσεις τα λίγο... ατίθασα φρύδια, ενώ με ένα μολύβι μπορείς να δουλέψεις καλύτερα τα κενά.

1. Μάσκαρα για τα φρύδια Brow Drama, Maybelline New York και μάσκαρα για τα φρύδια Brow Artist Plumper, L'Oreal Paris.

Υπάρχουν χρυσοί κανόνες για τα φρύδια; - εικόνα 2

2. Βουρτσάκι για τα φρύδια, μολύβι για τα φρύδια Brow in Artist Designer και μολύβι για τα φρύδια Brow in Artist Shaper, L'Oreal Paris.

Υπάρχουν χρυσοί κανόνες για τα φρύδια; - εικόνα 3

3. Μολύβι για τα φρύδι Double Wear, Estee Lauder.

Υπάρχουν χρυσοί κανόνες για τα φρύδια; - εικόνα 4

4. Μολύβι για τα φρύδια Shaping Eyebrow Pencil, Dolce & Gabbana.



Πολλά φιλιά,
Μαρία

Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on Pinterest: Maria Stamati

Previous: Beauty Icon Blog: Διάβασε εδώ όλα τα beauty posts από τη Μαρία Σταμάτη

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή ,αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ