Follow us

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards®

και η Miss Chic σου χαρίζει ένα star-inspired σύνολο!

mastercard

Λίγες ημέρες πριν βρέθηκα στα πολυκαταστήματα attica με super fashion αποστολή (και ναι, το περιεχόμενο αυτής της σακούλας μπορεί να γίνει δικό σου!)

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards®

Για να πάρω τα πράγματα από την αρχή όμως, η MasterCard σε συνεργασία με τα attica επιφυλάσσουν μία μοναδική έκπληξη!

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards® - εικόνα 2


Από την 1η έως και τις 30 Νοεμβρίου οι κάτοχοι των καρτών MasterCard με κάθε αγορά τους στα πολυκαταστήματα attica, εξασφαλίζουν μία συμμετοχή στην κλήρωση για ένα πενθήμερο ταξίδι στο Los Angeles.


Εκεί, και συγκεκριμένα στις 9 Φεβρουαρίου του 2015 ο τυχερός νικητής με το συνοδό του θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των GRAMMY Awards® αλλά και να απολαύσουν μια σειρά από προνόμια όπως επίσημο ένδυμα για την τελετή, πολυτελή μεταφορά με λιμουζίνα τη βραδιά των βραβείων, τη μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί αλλά και μια πρόσκληση να παρευρεθούν στα λαμπερά πάρτυ των διασήμων, πριν και μετά την τελετή!

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Εκτός από την συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση για το φανταστικό ταξίδι στο Los Angeles και την ευκαιρία να ζήσουν σαν star για λίγες μέρες, οι κάτοχοι MasterCard με κάθε αγορά από τα πολυκαταστήματα attica διεκδικούν μία από τις 100 δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ!

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards® - εικόνα 3

Βέβαια θα μου πεις, τι σχέση έχει αυτό με τη σακούλα που σου έδειξα στην αρχή του post… Είναι πολύ απλό: Με έμπνευση από 3 ultra stylish music icons και πάντα παρέα με την MasterCard περιηγήθηκα στα attica και διάλεξα 2 fashion items που μπορεί να γίνουν δικά σου για να σε κάνουν να νιώσεις σαν star και να σε βάλουν σε GRAMMY Awards® mood!

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards® - εικόνα 4

Το πρώτο κομμάτι που διάλεξα δεν είναι άλλο από την κομψή μαύρη ολόσωμη φόρμα που έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από τους stars! Η αρχική μου έμπνευση ήταν η Beyonce η οποία εμφανίστηκε στα περσινά GRAMMY Awards® με jumpsuit αλλά δεν μπορούσα να μην αναφερθώ και σε ακόμα δύο καταπληκτικές εμφανίσεις, αυτές της Rihanna και της Jennifer Lopez.

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards® - εικόνα 5

Αυτή η ολόσωμη φόρμα λοιπόν (size M) μπορεί να γίνει δική σου!

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards® - εικόνα 6
Το πρώτο δώρο είναι αυτή η ολόσωμη φόρμα Toi & Moi

Kαι επειδή τα αγαπημένα music icons δεν πηγαίνουν πουθενά χωρίς το σωστό arm party, το δεύτερο κομμάτι είναι ένα κομψό βραχιόλι. Μπορεί να φορεθεί μόνο του αλλά και να συνδυαστεί με το αγαπημένο σου ρολόι ή και περισσότερα βραχιόλια ανάλογα με το υπόλοιπο outfit!

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards® - εικόνα 7

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards® - εικόνα 8
Το δεύτερο δώρο είναι αυτό το βραχιόλι Folli Follie

Για να κερδίσεις τα δύο δώρα δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ και να δηλώσεις τη συμμετοχή σου (ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου). Και φυσικά μην ξεχάσεις να κάνεις τις αγορές σου στα attica με MasterCard γιατί που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ η μεγάλη τυχερή που θα παρακολουθήσει τα GRAMMY Awards® σαν star!

Η MasterCard σε στέλνει στα GRAMMY Awards® - εικόνα 9


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ