Follow us

Miss Chic: Η fashion blogger γνωρίζει τον κόσμο του Nescafe for starters

...και μαθαίνει όλα τα μυστικά για την λήψη τέλειων φωτογραφιών με το smartphone!

nescafe-for-starters-fotografia

Μέχρι να πέσω τυχαία πάνω στο σποτάκι του Nescafe for starters, καμία διαφήμιση δεν είχε καταφέρει να με κερδίσει στο YouTube. Με το που την είδα ένιωσα ότι έπρεπε να μάθω περισσότερα σχετικά με την καταπληκτική αυτή ενέργεια.

Miss Chic: Η fashion blogger γνωρίζει τον κόσμο του Nescafe for starters

Τι είναι το Nescafe For Starters; Με σύνθημα “Βάζουμε το ξεκινημα, βάζεις την όρεξη!” η ομάδα του Nescafe μας προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο νέες, ενδιαφέρουσες προκλήσεις! Στο Nescafeforstarters.gr θα βρεις μια σειρά από βίντεο - μαθήματα για να βάλεις με τον σωστό τρόπο στη ζωή σου “νέα ξεκινήματα” όπως η φωτογραφία, η Yoga, η ποδηλασία, η ζωγραφική χαρακτήρων, το make-up αλλά φυσικά και τo πως να γίνεις ένας τέλειος Barista στο σπίτι.

Εγώ για αρχή διάλεξα τα μαθήματα φωτογραφίας και κάθισα μπροστά στον υπολογιστή μου με μεγάλο ενθουσιασμό!

Miss Chic: Η fashion blogger γνωρίζει τον κόσμο του Nescafe for starters - εικόνα 2

Ο Φάνης Παυλόπουλος αποδείχθηκε τέλειος δάσκαλος αφού με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο εξηγεί πως μπορεί κανείς να βγάλει την τέλεια φωτογραφία με το κινητό του! Και πίστεψέ με, ακόμη κι εγώ που ως γνήσια fashion blogger κυκλοφορώ με τη φωτογραφική μηχανή του κινητού μου μονίμως ανοιχτή, έμαθα πολλά! Εδώ μπορείς κι εσύ να βρεις το πρώτο μάθημα στο οποίο μαθαίνουμε μεταξύάλλων για την φωτογραφική μηχανή του smartphone, τα κάδρα και το βάθοςπεδίου.

Αν θέλεις τη γνώμη μου, θα σε βοηθήσει πολύ να έχεις δίπλα σου εκτός απότο κινητό σου και ένα αντικείμενο (π.χ μία κούπα) με το οποίο θαμπορείς επι τόπου να πειραματίζεσαι για να δεις και στην πράξη όλα όσαδείχνει ο instructor. Είμαι σίγουρη ότι θα "κολλήσεις"!

Miss Chic: Η fashion blogger γνωρίζει τον κόσμο του Nescafe for starters - εικόνα 3

Περιττό βέβαια να πω ότι δεν σκοπεύω να μείνω μόνο στη φωτογραφία. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα Yoga αλλά και τη ζωγραφική χαρακτήρων (μπας και σταματήσω να ζωγραφίζω χειρότερα από των ούτε 2 χρονών γιο μου – ναι, τόσο κακή είμαι στη ζωγραφική) αλλά και το make-up που είναι must!

Φτιάξε μια ζεστή κούπα Nescafe και ξεκίνα με το πρώτο μάθημα:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ