Follow us

Το πιο στυλάτο κινητό από την PRADA και την LG

Το κορυφαίο επίτευγμα των δύο εταιρειών συνδυάζει άψογα στυλ και περιεχόμενο

pradalg

Η Prada και η LG δημιούργησαν το δικό τους κορυφαίο στυλιστικό αποτύπωμα, που συνδυάζει ότι πιο κορυφαίο στη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα!

Το νέο PRADA phone by LG 3.0 αποτελεί ένα ακαταμάχητο smartphone, το τρίτο κατά σειρά μέλος που προκύπτει από τη σύμπραξη και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό σχεδιαστικό επίτευγμα και για τις δύο εταιρείες. Συνδυάζοντας το διακριτικό στυλ της PRADA με την καινοτόμο τεχνολογία της LG, το PRADA phone by LG 3.0 διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες και φωτεινότερες οθόνες του κόσμου, μεγέθους 4,3 ιντσών και 800-nit.

Το χαρακτηριστικό μοτίβο Saffiano της PRADA κυριαρχεί στην πίσω πλευρά του νέου κινητού, το οποίο συμπληρώνεται ιδανικά από το εξαιρετικό μαύρο φινίρισμα. Με κάθε λεπτομέρεια να έχει σχεδιαστεί για την κομψή απλότητα, η συσκευή ενισχύεται περαιτέρω από την εντυπωσιακή λεπτή σχεδίαση, με πάχος που φτάνει μόλις τα 8,5 χιλ. Επιπλέον, με την κάμερα 8MP και την ενσωματωμένη μνήμη μεγέθους 8GB, οι χρήστες μπορούν να αποθανατίζουν όλες τις ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και να τις απολαμβάνουν σε υψηλή ποιότητα.

Το PRADA phone by LG 3.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη Ιανουαρίου 2012.
[gallery ids="43120,43121,43123,43124,43125"]

lgprada

lgprada1

lgprada2

lgprada3

lgpradaa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ