Follow us

70ς: Πώς φορούν οι fashionistas την πιο hot τάση της μόδας τώρα

Τα seventies μονοπωλούν το ενδιαφέρον του street style

1970s: Αυτή είναι η δεκαετία που αναβιώνουν τώρα οι αγαπημένοι μας fashion bloggers

Τα seventies μονοπωλούν το ενδιαφέρον του street style



Ήταν η δεκαετία των μουσικών φεστιβάλ, των παιδιών των λουλουδιών, του Studio 54 και το απόγειο του ηδονισμού. Το στυλ της δεκαετίας του 1970 αποπνέει αισθησιασμό, ανεμελιά και μια θηλυκή αέρινη κομψότητα που μας ταξιδεύει.

Τα seventies επιστρέφουν στην πασαρέλα και αποτελούν την μεγάλη τάση της άνοιξης 2015. Μην απορείς λοιπόν που οι fashion bloggers ανά την υφήλιο έχουν ήδη αγκαλιάσει τη νέα αυτή τάση κάνοντας σύγχρονα μαθήματα στυλ για ένα κομμάτι της μόδας που ξαναγεννιέται.


Δες παρακάτω πως έφεραν τα 70s στο τώρα οι αγαπημένοι μας fashion bloggers και πώς μπορείς να υιοθετήσεις το look. Βασικά κομμάτια: οι σουέτ φούστες, τα μάξι εμπριμές φορέματα, τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια-καμπάνες.





[gallery ids="93170,93172,93173,93174,93175,93177,93178,93179,93180,93182,93184,93185,93186,93187,93188,93189"]

Λίγα πράγματα φωνάζουν "70s" περισσότερο από το ταμπά δέρμα και το denim. Συνδύασέ τα για ένα effortless look.

Το patchwork είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά trends των 70s κι αν το συνδυάσεις με μονόχρωμα αξεσουάρ μπορεί να λειτουργήσει άψογα και το 2015!

Η Kate Moss έκανε μια συγκλονιστική 70s inspired εμφάνιση που συνδύαζε γούνα, δέρμα και γεωμετρικό print σε ένα μάξι ριχτό φόρεμα.

Ένα πλατύγυρο καπέλο και ένα παντελόνι με τελείωμα καμπάνα συνθέτουν μια πολύ σύγχρονη εκδοχή των 70s.

Ένα μάξι φλοράλ φόρεμα, ριχτό και αιθέριο δίνει διακριτικές "δονήσεις" του στυλ και φοριέται εύκολα από το πρωί ως το βράδυ.

H Nαταλία του TwinFashion υιοθετεί το στυλ με δερμάτινη μίνι φούστα σε κίτρινο κροκί, βυσσινί ημίπαλτο και μαύρες μπότες.

Το ζεστό καφέ και το μπεζ συνθέτουν μια πιστή στα 70s παλέτα ενώ το φαρδύ παντελόνι και το πουκάμισο με τον φιόγκο επιβεβαιώνουν το στυλ.

Αν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο, ανάδειξέ τα με μια μίνι φούστα σε ίσια γραμμή φορεμένη με ζιβάγκο, για άψογη ισορροπία.

Η δεκαετία των 70s τίμησε ιδιαιτέρως τα folk print διάφορων πολιτισμών. Υιοθέτησέ τα άφοβα στα ρούχα σου για ένα αυθεντικό 70s στυλ.

Τα ψηλόμεσα παντελόνια καμπάνια, οι αέρινες μπλούζες με κλειστή λαιμόκοψη, οι πλατφόρμες και τα στρογγυλά γυαλιά συνθέτουν ένα από τα πιο cool 70s looks που είδαμε εκεί έξω.

Τόσο έντονη όσο και εντυπωσιακή η patchwork γούνα φωνάζει "70s"! Τόλμησέ την πάνω από τα ουδέτερα σύνολά σου.

Η Crisanti KK επέλεξε ένα μάξι wrap φόρεμα με γεωμετρικό μοτίβο από την resort συλλογή της Diane von Furstenberg.

H Rachel Zoe και ο μικρός Skylar υιοθετούν το trend με γούνινο γιλέκο και denim καμπάνα η μεν και πλατύγυρο καπέλο και boho μπότες ο δε!

Η Taylor Swift υιοθετεί το στυλ με σουέντ μίνι φούστα σε ταμπά απόχρωση και αξεσουάρ με το ίδιο χρώμα.

Τα μακριά, χοντρά πλεκτά "της γιαγιάς" συνδυάζονται τέλεια με ψηλόμεσες καμπάνες και πλατφόρμες για ένα casual 70s look.

H καφέ γούνα και το πολύχρωμο χοντρό κασκόλ μπορούν να σου δώσουν 70s στυλ ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ