Follow us

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;

Τα πρόσωπα, οι τάσεις και οι συνεργασίες που θα ξεχωρίσουν τη νέα χρονιά. 

hm


Τα πρόσωπα και οι συνεργασίες που θα ξεχωρίσουν τη νέα χρονιά.


1. Ros Gergiou


Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;
Η Ροζάννα Γεωργίου ξεκίνησε το modeling στην Ελλάδα αλλά δεν έμεινε στα σύνορα της χώρας. Πολύ γρήγορα την ανακάλυψαν οι «μεγάλοι» του χώρου και τώρα περνάει τις μέρες της μεταξύ Νέας Υόρκης και Παρισιού. Εμείς τη γνωρίσαμε από στη φωτογράφηση του εξωφύλλου του τεύχους Ιανουαρίου της Madame Figaro και έχουμε να πούμε ότι πρόκειται πραγματι για ένα λαμπρό αστέρι in the making! Για να πειστείς δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο από τη φωτογράφηση εδώ


2. Μαίρη Συνατσάκη

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 2
Τη Μαίρη τη λατρεύουμε όχι μόνο γιατί είναι και αυτή Miss Bloomer (σίγουρα έχεις διαβάσει το blog της Mary-Land – και αν δεν το έχεις κάνει καν’ το άμεσα!) αλλά και γιατί έχει όλα όσα περιμένουμε από τους σύγχρονους celebrities. Είναι φρέσκια, έχει άποψη, χιούμορ, στυλ (και ομορφιά βεβαίως - βεβαίως) και όπως και να το κάνεις είναι το μέλλον. Ανυπομονούμε να τη δούμε στο Master Chef 2 αλλά και να παρακολουθήσουμε όλα τα επόμενα βήματα της. Go Mary, Go!


3. Marni for H&M

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 3

Αν αυτή δεν είναι η συνεργασία του μήνα/χρονιάς/δεκαετίας τότε ποια είναι; Ανυπομονούμε όσο δεν φαντάζεσαι για να δούμε τα αποτελέσματα του collaboration των δύο εταιριών αν και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι άψογα! Περιττό να πούμε ότι θα στηθούμε στην ουρά από το προηγούμενο βράδυ αν χρειαστεί για να αποκτήσουμε κάποιο από τα κομμάτια της σειράς!


4. Billie Achilleos & Louis Vuitton


Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 4

Η (ελληνικής καταγωγής) καλλιτέχνις και ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζονται ξανα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ακόμα περισσότερα ζωάκια φτιαγμένα αποκλειστικά από τσάντες του οίκου! To καθένα από αυτά τονίζει και ένα από τα χαρακτηριστικά του Louis Vuitton (βλ. ποικιλία χρωμάτων ή τα μαλακά αλλά "γερά" δέρματα) και θα μπορούσαμε να τα κοιτάμε για ώρες ατελείωτες. Περιττό λοιπόν να πούμε ότι ανυπομονούμε για την περιοδία της έκθεσης με τις εν λόγω δημιουργίες!


5. Asos Kore από τη Σοφία Κοκοσαλάκη

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 5

Είναι αλήθεια ότι η λίστα αυτή περιέχει μεγάλες δόσεις εθνικής περηφάνιας αλλά πως να μην ενθουσιαστεί κανείς με τη σειρά Kore της Σοφίας Κοκοσαλάκη για το Asos; Πρόκειται για μια σειρά από αέρινα μεταξωτά ρούχα που συνοδεύονται από chic διαφάνειες και χαριτωμένες πιέτες και έχει στόχο να προωθήσει τις χειροποίητες δημιουργίες στον κόσμο με βασικό γνώμονα τις προσιτές τιμές. Ανυπομονούμε!


6. Rooney Mara

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 6

Κάτι μας λέει ότι η Rooney Mara θα είναι το it-girl της επόμενης χρονιάς. Την γνωρίσαμε από την ταινία «The Girl with the Dragon Tattoo» και οι στυλιστικές της επιλογές δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα στάρλετ τύπου Lindsay Lohan ή Paris Hilton αλλά για το νέο style icon. Για να δουμε, θα μας επιβεβαιώσει τους επόμενους μήνες;


7. Karl Lagerfeld για το Net-a-Porter

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 7

Μία ακόμα συνεργασία - έκπληξη από δύο από τους fashion αγαπημένους μας. Τον Karl Lagerfeld και το net-a-porter δηλαδή! To μόνο που έχουμε δει προς το παρόν είναι ένα μικρό δείγμα της συλλογής (η παραπάνω φωτογραφία δηλαδή) αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερα. Το ομολογούμε: μπαίνουμε τουλάχιστον μία φορά τη μέρα να δούμε αν υπάρχει κάτι νεότερο!


8. Η έκθεση του Met Museum αφιερωμένη στις Miuccia Prada και Elsa Schiaparelli

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 8

Η παρουσίαση στην έκθεση "Elsa Schiaparelli and Miuccia Prada: On Fashion" θα έχει μορφή "διαλόγου" και θα βασίζεται σε ένα illustration που θα δίνει την εντύπωση ότι οι δύο προσωπικότητες συνομιλούν. Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει λάτρης της μόδας που δεν θα ήθελε να βρεθεί στο Met από τις 10 Μαΐου έως και τις
19 Αυγούστου για να δει από κοντά τα περισσότερα από 80 σχέδια της Schaparelli αναμεμειγμένα με δημιουργίες της Prada από τη δεκαετία του 80.


9. To Madwalk by Vodafone

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 9
... και κάτι μας λέει ότι το περιμένεις κι εσύ πως και πως αφού είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό fashion event της χώρας! Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει όπως άλλωστε και η αντίστροφη μέτρηση μέχρη την 1η Φεβρουαρίου! Κάνε κλικ εδώ κι εδώ για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες.


10. H αναβίωση της δεκαετίας του '20

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 10

Η μόδα το 2012: Τι θα δούμε, τι θα συζητήσουμε;  - εικόνα 11

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε την παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής του οίκου Gucci περιμένουμε με μεγάλη χαρά να φορέσουμε Charleston dresses. Όσο για τα μαλλιά, οι 20's μπούκλες επιβάλλονται! Oι celebrities πάντως έχουν υιοθετήσει ήδη τα χτενίσματα της δεκαετίας. Εσύ τι λες; Θα ακολουθήσεις την τάση;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ