Follow us

Modern country: Νέα τάση στη διακόσμηση στο σπίτι

Το σύγχρονο country στυλ συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του φυσικού τρόπου ζωής με μοντέρνες τάσεις για εμπνευσμένη διακόσμηση στο σπίτι! Δες πώς θα το κάνεις! Από την Ιωάννα Ζαγκά

moderncountry


Διατηρώντας τα καλύτερα στοιχεία του φυσικού τρόπου ζωής και προσθέτοντας τις μοντέρνες τάσεις και τις αστικές ανέσεις, δημιουργείται το σύγχρονο country.
Ο απλός τρόπος ζωής γίνεται η βάση για εμπνευσμένη διακόσμηση.

Ζεστό, cosy και πρακτικό, το σύγχρονο country ύφος είναι η νέα τάση στη διακόσμηση όχι μόνο για το εξοχικό, αλλά και για το σπίτι της πόλης. Παίρνει τα καλύτερα από τις μοντέρνες γραμμές και τον μινιμαλισμό και τα παντρεύει με πιο γήινα country στοιχεία. Υιοθετώντας αυτά τα δύο φαινομενικά άσχετα στυλ, θα δημιουργήσετε ένα αρμονικό σπίτι που είναι πρακτικό, λειτουργικό και πολύ chic. Περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας μέσα στο σπίτι, αλλά ακόμη και εκεί μπορούμε να έχουμε επαφή με τη φύση μέσα από τα υλικά που θα επιλέξουμε.

Modern country: Νέα τάση στη διακόσμηση στο σπίτι

Ένα καθιστικό, με ακατέργαστο ξύλο στο πάτωμα και sheepskin χαλί έχουν νότες από τη φύση
, ενώ ο μοντέρνος καναπές με το βαμβακερό ύφασμα, τα μάλλινα ριχτάρια και τα λινά μαξιλάρια είναι στο πνεύμα της εποχής. Design φωτιστικά και αφηρημένα έργα τέχνης ολοκληρώνουν το σκηνικό.

Modern country: Νέα τάση στη διακόσμηση στο σπίτι - εικόνα 2

Στην τραπεζαρία, το minimal τραπέζι με τα μεταλλικά πόδια συνδυάζεται με μοντέρνες καρέκλες και industrial φωτιστικό. Εδώ το country ύφος δίνεται από τα κουφώματα, το πάτωμα και τις κουρτίνες.

Modern country: Νέα τάση στη διακόσμηση στο σπίτι - εικόνα 3

Στην κουζίνα, hi-tech συσκευές συνδυάζονται με τραχιές επιφάνειες από μπετόν που απαλύνεται από τις γήινες αποχρώσεις στους τοίχους και το παλιό μοναστηριακό μεγάλο τραπέζι.

Modern country: Νέα τάση στη διακόσμηση στο σπίτι - εικόνα 4

Το παιχνίδι της υφής διαμορφώνει την ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα. Το ξύλο, το βαμβάκι και το μαλλί έχουν τον λόγο. Το λιτό κρεβάτι είναι στρωμένο με βαμβακερά και λινά σεντόνια, με την κασμιρένια κουβέρτα να ολοκληρώνει την αίσθηση φινέτσας και θαλπωρής. Μοντέρνα φωτιστικά με eco prints δηλώνουν την design διάσταση.


Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου για το βιβλίο Contemporary country, εκδόσεις Ryland, Peters & Small. Κωδικός 2000432129.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ