Follow us

Το γράμμα της Ελιάνας στο σύζυγο της

Τα 15 πράγματα που του θέλει να του πει μέσα από το blog της

Το γράμμα της Ελιάνας στο σύζυγο της

Τα 15 πράγματα που του θέλει να του πει μέσα από το blog της



1. Αναρωτιέμαι αν συνειδητοποιείς πως κάθομαι ακριβώς δίπλα, όταν λες σε φίλους και γνωστούς ατάκες όπως "από τότε που γεννήθηκε το μωρό, ανυπομονώ να γυρίζω σπίτι" (ενώ πριν;).

2. Τα αστεία περί στήθους, γάλακτος, αγελάδας, δεν είναι αστεία.

3. Ο μοναδικός λόγος που δεν σε μαχαιρώνω όταν το μωρό κλαίει σπαρακτικά στην αγκαλιά μου και εσύ ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι χαζεύεις στο Instagram, είναι γιατί δεν έχω εύκαιρο μαχαίρι.

4. Ο μοναδικός λόγος που δεν σε πνίγω όταν το μωρό κλαίει σπαρακτικά στην αγκαλιά μου και εσύ ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι ροχαλίζεις, είναι γιατί όλα τα μαξιλάρια υποστηρίζουν τη μέση μου.

Το γράμμα της Ελιάνας στο σύζυγο της

5. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά το μωρό δεν σου μοιάζει. Και αυτό είναι γενικώς στενάχωρο, μιας που εσύ ήσουν το πιο όμορφο μωρό που έχω δει.

Το γράμμα της Ελιάνας στο σύζυγο της - εικόνα 2

6. Κάθε φορά που της αλλάζεις πάνα αφήνεις πίσω σου την αλλαξιέρα βομβαρδισμένη, κάθε φορά που την πλένεις χρησιμοποιείς λάθος πετσέτα και κάθε φορά που της αλλάζεις φορμάκι κλείνεις στραβά τα κουμπιά, αλλά δεν σου λέω τίποτα γιατί απλά χαίρομαι που κάνεις όλα τα παραπάνω.

7. Καλό θα ήταν να θυμάσαι να με παίρνεις εγκαίρως να μου πεις πως θα αργήσεις να γυρίσεις από το γραφείο και όχι όταν βαδίζω ήδη για μισή ώρα πάνω κάτω στο σαλόνι προσπαθώντας να ηρεμήσω το μωρό και έχοντας το αυτί μου τεντωμένο για να ακούσω το κλειδί σου να γυρίζει στην πόρτα.

8. Επίσης, θα ήταν φρόνιμο να μην πιάνεις την κουβέντα στην εξώπορτα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας όταν τελικά επιστρέφεις από το γραφείο και ακούς πως μέσα στο σπίτι το μωρό ουρλιάζει σαν να το έχουν εγκαταλείψει νηστικό για μέρες.

9. Όταν επιτέλους μπαίνεις μέσα στο σπίτι, καλό είναι να μην χρησιμοποιείς φράσεις που χρησιμοποιούσες Προ Μωρού, όπως «είμαι πολύ κουρασμένος» ή «τι έχει να φάμε;».

10. Τις ημέρες που έχω περάσει 6 ώρες να θηλάζω το μωρό, 1 να το ρεύω, 3 να το νανουρίζω και 2 να το διασκεδάζω, ενώ ταυτόχρονα το έχω σώσει 2 φορές από πνιγμό και 3 φορές από πτώση, καλό θα ήταν να μην μπαίνεις στο σπίτι κάνοντάς μου διάλεξη για τα παρατημένα παπούτσια στην είσοδο και τα μικρόβια που μεταφέρουν.

Το γράμμα της Ελιάνας στο σύζυγο της - εικόνα 3

11. Αναρωτιέμαι πότε θα πάρεις απόφαση πως ένα ανήσυχο μωρό δεν ηρεμεί ξαφνικά χαλαρώνοντας ξαπλωμένο επάνω στο στήθος σου. Λυπάμαι αφάνταστα όταν βλέπω την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου επειδή (για μια ακόμη φορά) δεν πιάνει αυτή η τεχνική.

12. Όταν όμως τελικά βλέπω το μωρό να κοιμάται επάνω σου, σε ερωτεύομαι πάλι απ’ την αρχή.

13. Αν δεν είχα εσένα δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα.

14. Δεν με πειράζει που την αγαπάς περισσότερο από εμένα. Κι εγώ την αγαπάω περισσότερο από εμένα.

15. Είμαι έγκυος. #justkidding

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ