Follow us

Πώς να κρατήσεις για πάντα τη... μαγεία;

Η Μαρία Σταμάτη μιλάει για τη μαγεία του να είσαι μαμά ενός 5χρονου κοριτσιού

 Πώς να κρατήσεις για πάντα τη... μαγεία;
Πώς να κρατήσεις για πάντα τη... μαγεία;Όπως ήδη θα έχεις καταλάβει παρακολουθώντας το blog μου, εκτός από beauty editor και beauty addict, πάνω από όλα είμαι μητέρα ενός 5χρόνου κοριτσιού. Αυτό που ίσως όμως να μην έχεις καταλάβει είναι ότι μαζί της γίνομαι και εγώ παιδί. Και μάλιστα πολλές φορές, γίνομαι ένα παιδί μικρότερο από τη Χριστίνα!

Πως είναι λοιπόν να ζεις μαζί με ένα κορίτσι 5 χρονών; Είναι πραγματικά μια μαγική εμπειρία! Ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθώ να είμαι μαζί της όσο περισσότερο μπορώ και να μοιράζομαι μαζί της υπέροχες στιγμές! Ειδικά τα Σαββατοκύριακα είναι αδιαπραγμάτευτα αφιερωμένα στη Χριστίνα. Τι κάνουμε μαζί;

Άλλοτε θα κάτσουμε σπίτι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μαζί διάφορες κατασκευές.

Πώς να κρατήσεις για πάντα τη... μαγεία; - εικόνα 2

Άλλοτε θα αφήσουμε τις ώρες να περάσουν διαβάζοντας βιβλία. Τα παιδικά, είναι με διαφορά πλέον τα αγαπημένα μου!

Πώς να κρατήσεις για πάντα τη... μαγεία; - εικόνα 3

Άλλοτε θα μας βρεις σε παρουσίαση βιβλίων, σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις ή σε βόλτες σε διάφορα σημεία της Αθήνας (τα οποία ευτυχώς είναι πολλά). Θα μας εντοπίσεις ακόμα και σε συναυλίες. Σε συναυλίες όχι μόνο για παιδιά (σαν και αυτή που παρακολουθήσαμε πριν από λίγο καιρό στην Τεχνόπολη) αλλά και σε συναυλίες για ενήλικες, όπως αυτή του Γιάννη Χαρούλη!

Πώς να κρατήσεις για πάντα τη... μαγεία; - εικόνα 4

Αυτό όμως που έχω εκτιμήσει μαζί της είναι το να βλέπω παιδικές ταινίες. Ταινίες αγαπημένες, οι οποίες έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Το αγαπημένο μας top 3 ταινιών είναι με διαφορά η Λαίδη και ο Αλήτης, τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας και το Lion King. Τις έχουμε δει άπειρες φορές και από ό,τι φαίνεται θα τις δούμε πολλές ακόμα.

Πως είμαι τόσο σίγουρη; Είμαι γιατί ο μαγικός κόσμος της Disney και οι υπέροχες κλασικές δημιουργίες της θα βρίσκονται στα κανάλια Novacinema μέχρι τις 28 Ιουλίου. Το καλό επίσης είναι ότι τα κανάλια της Nova σου δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των ταινιών με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική συλλογή Disney Classics με τις αγαπημένες σου ταινίες κρατώντας έτσι τη μαγεία… για πάντα.

Πώς να κρατήσεις για πάντα τη... μαγεία; - εικόνα 5

Πολλά φιλιά,
Μαρία

Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on Pinterest: Maria Stamati

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ