Follow us

Παγκόσμιος διαλογισμός: Πώς να βοηθήσεις και να βοηθηθείς!

Πάρε βαθιά ανάσα και δώσε το παρών στον παγκόσμιο διαλογισμό για την Ελλάδα

Να τι μπορείς να κάνεις απόψε για να βοηθήσεις και να βοηθηθείς!

Πάρε βαθιά ανάσα και δώσε το παρών στον παγκόσμιο διαλογισμό για την Ελλάδα.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα να θυμίζει τον ανεπιθύμητο συγγενή της Ευρώπης, ωστόσο πολλοί λαοί έχουν ποικιλοτρόπως δείξει την συμπαράστασή τους αποδεικνύοντας πως η οικονομία μπορεί να βρίσκεται σε κρίση, μα οι ανθρώπινοι δεσμοί σταδιακά δυναμώνουν. Μετά την πρωτοβουλία του Βρετανού Thom Feeney ο οποίος φιλοδοξεί να συγκεντρώσει 1,6 δις για να ξεχρεώσει την Ελλάδα μέσω της καμπάνιας του στο indiegogo πλέον έχει παρουσιαστεί ένας ακόμα τρόπος να βοηθήσει ο καθένας την Ελλάδα, χωρίς να ξοδέψει το παραμικρό.

Με την πρωτοβουλία της Link Media και τη βοήθεια των διεθνών οργανώσεων Unify και Uplift Connect άνθρωποι από ολόκληρη την Υφήλιο θα ενώσουν απόψε τις σκέψεις και τις ψυχές τους σε μια προσευχή/ διαλογισμό για τη θετική έκβαση των αναταράξεων στην Ελλάδα.

"Οι καιροί καλούν σε ενότητα και συνεργασία και είμαστε χρήσιμοι ΟΛΟΙ. Ας βάλουμε τις γνώσεις μας σε δράση, ώστε να αισθανθούμε τη Θεϊκή μας φύση και να βιώσουμε το μέγιστο του δυναμικού μας, όσο θα ενωνόμαστε ο ένας με τον άλλον για να δημιουργήσουμε μία Νέα Ιστορία ΜΑΖΙ!" αναφέρει το κείμενο της εκδήλωσης στο Facebook προτρέποντας τον καθένα να βοηθήσει.

Να τι μπορείς να κάνεις για να συμμετάσχεις, βήμα- βήμα:

1. Βρες ή δημιούργησε ένα ήσυχο μέρος, στο σπίτι ή ακόμα καλύτερα στη φύση
2. Κάθησε αναπαυτικά, όπως βολεύεσαι (οκλαδόν, σε στάση λωτού, σε χαμηλό καρεκλάκι, σε μαξιλάρι κτλ)
3. Κλείσε τα μάτια και πάρε μερικές βαθιές εισπνοές, εξέπνευσε όλο τον αέρα...
4. Χαλάρωσε και άδειασε το μυαλό σου από κάθε σκέψη. Παρατήρησε παθητικά κάθε σκέψη που περνάει από το μυαλό σου, χωρίς να την αφήνεις να σε επηρεάζει...Απλά άστην να περάσει και να φύγει.
5. Οραματίσου έναν κόσμο γεμάτο ανιδιοτελή αγάπη για όλα τα όντα, γεμάτο ελευθερία και χωρίς φόβο (δες περισσότερες πληροφορίες στο event στο Facebook)
6. Κράτησε μαζί σου τη θετική ενέργεια που σου προσφέρει ο διαλογισμός. Μόλις βοήθησες σημαντικά την ενέργεια της χώρας...!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ