Follow us

Miss Chic: Στο σπίτι με τις ταινίες της Disney

Μέχρι τις 28 Ιουλίου τα κανάλια Novacinema παίζουν τις αγαπημένες ταινίες της Disney και η fashion blogger του Miss Bloom γίνεται ξανά παιδί!

disney-movies
Miss Chic: Στο σπίτι με τις ταινίες της Disney
Είναι φοβερό πως με κάθε ευκαιρία αποζητώ τη νοσταλγία και την αίσθηση της μαγείας που μου προσφέρουν οι αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας. Αυτές τις μέρες που ο Γιώργος ταλαιπωριόταν από μία ίωση και δεν μπορούσε να πάει στο σχολείο χόρτασα παιδικότητα! Όσες έχετε παιδάκια ξέρετε ότι το να κρατήσεις ένα (πολύ) ζωηρό δίχρονο στο σπίτι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο οπότε το όλο εγχείρημα χρειάστηκε οργάνωση. Η ιδέα μου ήρθε όταν ο Γιώργος έβγαλε τα λουτρινα κουκλάκια του από το καλάθι τους. Όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό πάντα επισκέπτομαι τα Disney stores με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη τους περισσότερους από τους χαρακτήρες της Disney. Σκέφτηκα λοιπόν να βλέπουμε κάθε μέρα μία ταινία της Disney (μέχρι 28 Ιουλίου παίζονται στα κανάλια Novacinema αλλά μπορείς να τις αποθηκεύσεις κιόλας για να τις βλέπεις όποτε θέλεις αρκεί να έχεις τον ειδικό αποκωδικοποιητή NovaBox+) και μετά να παίζουμε με τα αντίστοιχα κουκλάκια. Δεν περίμενα ότι θα κατάφερνα να κρατήσω την προσοχή του για τόση ώρα αλλά η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!


Όσο δε ο Γιώργος έβλεπε την ταινία εγώ αξιοποιούσα λίγο από το χρόνο για να κάνω μερικές δουλειές και είναι φοβερό το πως και μόνο ακούγοντας τα λόγια, έρχονταν στο μυαλό μου οι εικόνες από τις ταινίες που έβλεπα ως παιδί. Θυμόμουν δε, πόσο "μαγικό" μου φαινόταν το να μένω στο σπίτι όταν ήμουν άρρωστη και συνειδητοποιούσα πόσο σημαντικό είναι οι γονείς να φροντίζουμε ώστε κάθε στιγμή με το παιδί μας να είναι μοναδική. Kάπου είχα διαβάσει ότι κάθε μέρα με τα παιδιά μας δημιουργούμε τις αναμνήσεις που θα έχουν σε όλη τους τη ζωή και όσο απλό και αν ακούγεται αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη ευθύνη.


O ίδιος ο Walt Disney τόνιζε συχνά τη σημασία του να κρατά κανείς την παιδικότητά του και αυτές τις μέρες η συγκεκριμένη φράση είναι κολλημένη στο μυαλό μου. Είμαι σίγουρη ότι αν καταφέρω να επαναφέρω τον παιδικό μου ενθουσιασμό και την πίστη ότι όλα μπορούν να συμβούν θα καταφέρω όχι μόνο να γίνω καλύτερη μητέρα αλλά και καλύτερος άνθρωπος.

Miss Chic: Στο σπίτι με τις ταινίες της Disney - εικόνα 4

Οφείλω δε να ομολογήσω ότι εκτός από όλα όσα έχω ήδη γράψει, οι ταινίες της Disney λειτούργησαν αυτές τις μέρες και αγχολυτικά. Όσες φορές τις πετύχαινα ανάμεσα σε όλα τα δυσάρεστα στο zapping ήταν μια πραγματική "ανάσα αισιοδοξίας".


Υ.Γ 1. Εδώ θα βρεις περισσότερα για τις ταινίες της Disney στα κανάλια Novacinema και μην ξεχνάς ότι με τον αποκωδικοποιητή Novabox+ μπορείς να τις αποθηκεύεις και να τις βλέπεις όποτε εσύ θέλεις.
Υ.Γ 2. Κρίνοντας από τη δική μου περίπτωση, απατάσαι αν περίμενες ότι επειδή μεγάλωσες θα καταφέρεις να δεις το Lion King χωρίς να κλάψεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ