Follow us

Insta Beauty Ιουλίου: Τα νέα ενός καυτού μήνα!

H beauty blogger Μαρία Σταμάτη αποχαιρετάει τον Ιούλιο με τα πιο καλοκαιρινά στιγμιότυπα

Insta beauty Ιουλίου: τα νέα ενός καυτού μήνα

Ο Ιούλιος μπορεί να μην άγγιξε τους 40C, οι εξελίξεις όμως ήταν τέτοιες που δικαίως ανακηρύχθηκε ως ένας ιδιαίτερα καυτός μήνας. Δεν μπορώ να πω ότι οι μέρες που έζησα ήταν ήρεμες. Αντιθέτως μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι υπήρξαν αρκετές φορές που ήμουν θυμωμένη και στεναχωρημένη.

Επειδή όμως έχω ζήσει πολύ πιο δύσκολες και στενάχωρες στιγμές στη ζωή μου, και επειδή, άργησα, αλλά έμαθα να βάζω τις σωστές (για εμένα πάντα) προτεραιότητες στη ζωή μου, αποφάσισα να μην επιτρέψω στο Ευρώ να γίνει η «πυξίδα» της ζωής μου και ο λόγος για τον οποίο θα επιβαρύνω παραπάνω την υγεία και την ψυχολογία μου. Είναι στη φύση μας να ψάχνουμε τρόπους επιβίωσης, είναι στη φύση μας να μηδενίζουμε και να ξεκινάμε από την αρχή!

Αυτός ο μήνας, λοιπόν, θα είναι πάντα ιδιαίτερος για μένα, αφού στις 7 Ιουλίου έχει γενέθλια η κόρη μου. Με τη βοήθεια λοιπόν και την επαγγελματική συμβολή κάποιων καλών φίλων, το πάρτι της Χριστίνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Insta Beauty Ιουλίου: Τα νέα ενός καυτού μήνα!

Και ενώ τις πρώτες μέρες τα πράγματα στη δουλειά ήταν ιδιαιτέρως ήρεμα, προς το τέλος του μήνα, άρχισαν σιγά σιγά να εμφανίζονται τα λανσαρίσματα για τη νέα σεζόν.

Insta Beauty Ιουλίου: Τα νέα ενός καυτού μήνα! - εικόνα 2


Insta Beauty Ιουλίου: Τα νέα ενός καυτού μήνα! - εικόνα 3

Καταφέραμε επίσης να κάνουμε και τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα, απόλυτα προστατευμένες (εγώ και η κόρη μου) με ένα ολόκληρο οπλοστάσιο αντηλιακών. Ιδιαίτερη δε επιτυχία είχαν για τη Χριστίνα και τις φίλες της τα βραχιολάκια Sun Screen Bands (που τα βρίσκεις αποκλειστικά στο Ινστιτούτο Skin Matters), τα οποία αλλάζοντας χρώμα σε ενημερώνουν ότι πρέπει να βάλεις πάλι αντηλιακό.

Insta Beauty Ιουλίου: Τα νέα ενός καυτού μήνα! - εικόνα 4

Εννοείται φυσικά ότι ο κόσμος να καίγεται και να καταστρέφεται, αν εγώ και η Χριστίνα είμαστε καλά, κάθε μήνα ο instagram λογαριασμός μου θα είναι γεμάτος με φωτογραφίες της!

Insta Beauty Ιουλίου: Τα νέα ενός καυτού μήνα! - εικόνα 5


Πολλά φιλιά,
Μαρία


Follow me on Ιnstagram: Stamati23
Follow me on Pinterest: Maria Stamati

Previous: Beauty Icon Blog: Διάβασε εδώ όλα τα beauty posts από τη Μαρία Σταμάτη

Aπαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή ,αναδημοσίευση,ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οιπαραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίαςκαι τον ποινικό κώδικα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ