Follow us

Typography! Πώς θα φέρεις τη νέα τάση διακόσμησης στα μέτρα του σπιτιού σου;

Με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα, μπορείς να αλλάξεις το σπίτι σου! Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

typography


Με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα, μπορείς να αλλάξεις το σπίτι σου!


Πολύχρωμα γράμματα, τρισδιάστατοι αριθμοί, ασπρόμαυρα αλφάβητα και γνωμικά που αξίζουν επανάληψη συνθέτουν την πιο hot τάση στη διακόσμηση για το 2012. Εισβάλλουν στο χώρο και δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο κλίμα αποτυπώνοντας την προσοπικότητα του οικοδεσπότη. Η τάση της "τυπογραφίας" αποτυπώνεται σε αφίσες, κάδρα, ταπετσαρίες, μαξιλάρια, πιάτα, έπιπλα ακόμα και κολλητικές ταινίες και σου δίνει τη δυνατότητα να την "προσθέσεις" στο χώρο σου χωρίς να κάνεις ριζικές αλλαγές και χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Typography! Πώς θα φέρεις τη νέα τάση διακόσμησης στα μέτρα του σπιτιού σου;
  • Ο πιο απλός τρόπος για να ξεκινήσεις την τάση είναι τυπώνοντας σε ένα καμβά το αγαπημένο σου γνωμικό. Μπορείς να διαλέξεις από πολλές εναλλακτικές κάνοντας κλικ εδώ και στη συνέχεια να τις τυπώσεις στις διαστάσεις που επιθυμείς.
  • Μια ακόμα πιο οικονομική λύση είναι να κάνεις απλές εκτυπώσεις και να τις βάλεις σε κάδρα. Κράτησε μια χρωματική ισορροπία στις εκτυπώσεις και δημιούργησε ένα αρμονικό κολάζ από κάδρα στον τοίχο σου συνδυάζοντας vintage και μίνιμαλ κορνίζες.
  • Στην περίπτωση που φοβάσαι να κάνεις πολλές τρύπες στον τοίχο σου μπορείς να αποκτήσεις ένα ειδικό ράφι για κάδρα και να τα τοποθετήσεις όλα πάνω σε αυτό. Με την τάση αυτή μπορείς να εξασφαλίσεις την εποχικότητα στο χώρο σου αλλάζοντας το περιεχόμενο ανάλογα με τη σεζόν.

Shop The Trend
Typography! Πώς θα φέρεις τη νέα τάση διακόσμησης στα μέτρα του σπιτιού σου; - εικόνα 2

1. Σουπλά 6,27 ευρώ etsy 2. Κολλητική ταινία 11,4 ευρώ houseind.com 3. Κεραμικά πιάτα etsy 35,9 ευρώ 4. Μαξιλάρια designpublic.com 45,6 ευρώ 5. Γαλλική συρταριέρα , κατόπιν παραγγελίας, warymeyers.com 6. Αφίσα LOVE shoptwine.com 7. Τρισδιάστατο & από ξύλο houseind.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ