Follow us

Πως να δείχνεις όμορφη και φρέσκια κάθε πρωί

Σίγουρα δεν θα χρειαστείς πέντε λεπτά, το μυστικό όμως είναι πως αν σου γίνει συνήθεια δεν θα την εγκαταλείψεις ποτέ. Μάθε τα απαραίτητα βήματα του πρωινού μακιγιάζ!

morningmakeup0302

Η αλήθεια είναι πως αυτή η διαδικασία δεν θέλει κόπο, περίεργες τεχνικές και πολύ ώρα. Σίγουρα δεν θα χρειαστείς πέντε λεπτά, το μυστικό όμως είναι πως αν σου γίνει συνήθεια δεν θα την εγκαταλείψεις ποτέ.

Πως να δείχνεις όμορφη και φρέσκια κάθε πρωί
1. Foundation, Perfection Lumiere, Chanel, 2. Eye Liner, Liner Feutre, Bourjois, 3. Ρουζ, Blushing Fabric “Scarlato” ,Giorgio Armani, 4. Foundation Illuminating Finish Powder Compact Foundation SPF 12, Bobbi Brown, 5. Mascara Hypnose Doll Eyes, Lancome, 6. Concealer, Touche Magique True Match, L' Oreal Paris, 7. Κραγιόν, Lip Cover “Nuderose” Burberry.

1. Πρώτα καθάρισε την επιδερμίδα σου με μία λοσιόν και στη συνέχεια άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα. Αυτό θα βοηθήσει ώστε το μακιγιάζ σου να φαίνεται καλύτερο όπως βέβαια και η επιδερμίδα σου.
2. Εντόπισε τα σημεία που το πρόσωπο σου παρουσιάζει σκιές. Για παράδειγμα οι μαύροι κύκλοι είναι το Νο1 πρόβλημα των γυναικών. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις πως με τα χρόνια η κούραση παρουσιάζεται με τη μορφή μικρών ρυτίδων. Αν όμως βάλεις χρώμα κατά μήκος τους με το κατάλληλο concealel οι σκιές τους θα σβηστούν και θα φωτίσει το πρόσωπο σου. Εννοείται πως βάζεις concealer στους μαύρους κύκλους αν έχεις, αλλά και στην εσωτερική γωνία των ματιών όταν είσαι κουρασμένη.
3. Άπλωσε το foundation ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. (Θυμήσου πως μία δόση είναι υπέρ-αρκετή για το πρωί. ) Μπορείς να το κάνεις με τα δάχτυλα ή ένα πινέλο αν προτιμάς υγρά foundation ή με το σφουγγαράκι στην περίπτωση που έχεις compact foundation.
4. Βάλε ρουζ. Το χρώμα που μπορείς να απλώσεις είναι ιδανικά το καθαρό κόκκινο. Κι αν διαλέξεις να είναι σε κρεμώδες ρουζ τότε το αποτέλεσμα θα μοιάζει εντελώς φυσικό. Τα κρεμώδη ρουζ σε μικρή ποσότητα γίνονται ένα με την επιδερμίδα και δείχνουν τέλεια. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου και άπλωσε το λίγο πιο ψηλά απ' ότι συνηθίζεις δηλαδή ψηλά στα μήλα και προς το σημείο που αισθάνεσαι το κόκκαλο των ζυγωματικών.
5. Κάνε μια γραμμή με το eye liner ή με μολύβι (ότι σε βολεύει) για να δώσεις σχήμα στα μάτια. Τώρα βάλε μάσκαρα. Ξεκίνησε από τη βάση των βλεφαρίδων και προς τα έξω Θυμήσου πως στις πρωινές εμφανίσεις δύο στρώσεις αρκούν.
6. Στα χείλη σου βάλε χρώμα αλλά ένα τόνο πιο φωτεινό από αυτόν που έχεις. Αν βάλεις ένα άχρωμο κραγιόν θα δείχνεις κουρασμένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ