Follow us

Βερνίκι για τα... χείλη;

Το νέο Vernis a Levres του YSL αποτελεί το πιο επαναστατικό προϊόν μακιγιάζ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Λάμψη, διάρκεια, χρώμα! Σταμάτα να συμβιβάζεσαι! Τώρα τα έχεις όλα

ysl_campaign


Το νέο Vernis a Levres του YSL αποτελεί το πιο επαναστατικό προϊόν μακιγιάζ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Λάμψη, διάρκεια, χρώμα! Σταμάτα να συμβιβάζεσαι! Τώρα τα έχεις όλα
.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε τα 5 star προϊόντα του οίκου YSL κάνοντας κλικ εδώ!

Για γυναίκες που δε συμβιβάζονται με ό,τι υπάρχει στο μακιγιάζ, ήρθε το Vernis a Levres. Ένα προϊόν για τα χείλη που δεν κατατάσσεται σε καμία υπάρχουσα κατηγορία αλλά αποτελεί μια επαναστατική ιδέα. Ειδικά φτιαγμένο για κάθε γυναίκα που δεν ζητά τίποτα λιγότερο από χρώμα, λάμψη και διάρκεια, όλα σε ένα λαχταριστό προϊόν, το Vernis a Levres του YSL. Η πολυτελής, ακαταμάχητη συσκευασία του θα σε εντυπωσιάσει.


Βερνίκι για τα... χείλη;

Ανάδειξε τα χείλη σου μεταμορφώνοντάς τα στο πιο δυνατό χαρακτηριστικό της εμφάνισής σου. Πλέον με το Vernis a Levres του YSL και με μια μόνο κίνηση μπορείς να έχεις:

ΛΑΜΨΗ: Απόλυτο όπλο γοητείας στο μακιγιάζ, διαθέτει μία πολυτελή υφή, που χαρίζει την ακαταμάχητη λάμψη ενός λιπγκλός καθιστώντας τα χείλη κάθε γυναίκας στο πιο αισθησιακό σημείο του look της.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Προορισμένο για τη σύγχρονη γυναίκα που δεν έχει χρόνο στη διάθεσή της, παραμένει για ώρες σταθερό και αναλλοίωτο.

ΧΡΩΜΑ: Αποτέλεσμα προηγμένης τεχνολογίας, τίποτα δεν συγκρίνεται με το σοφιστικέ χρωματικό εφέ και την άνεση που προσφέρει στα χείλη καθεμία από τις 18 αποχρώσεις του.


Δες εδώ το μοναδικό animated film που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το νέο, επαναστατικό βερνίκι χειλιών του YSL, Vernis a Levres



και κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα video του Vernis a Levres.

Σταμάτα να συμβιβάζεσαι και πάρε μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας κλικ εδώ για 5 star προϊόντα του οίκου YSL αξίας 200 ευρώ.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ