Follow us

Χειροποίητα ιταλικά σανδάλια στις Σπέτσες

Κι άλλα ευρήματα που ανακαλύψαμε στην μπουτίκ The Closet

thecloset


Κι άλλα ευρήματα που ανακαλύψαμε στην μπουτίκ The Closet


Το έχουμε εμείς οι ανθρωποι του χωρου (μιλάω για την καθ'όλα συμπαθή κατηγορία των fashion editors). Με το που πάμε κάπου και υπάρχει σε μικρή απόσταση ενδιαφέρων shopping χώρος, τρέχουμε εκεί με μια ανεξήγητη αυτόματη διαδικασία σαν το λαγωνικό της αστυνομίας που μυρίζεται τη Μολότωφ. Έτσι κι έγινε. Στις πρόσφατες διακοπές μου στις Σπέτσες, η βιτρίνα του Τhe Closet με τράβηξε σαν μαγνήτης από τα πρώτα μου βήματα στα σοκάκια. Το ένστικτο της fashion editor βγήκε αληθινό, γιατί όταν είπα στους εκεί φίλους μου πόσο διακαώς θέλω να επισκεφθώ αυτή την μπουτίκ, αυτοί άρχισαν να μου λένε κάτι για "ιταλίδα ιδιοκτήτρια" , "αποκλειστικά σχέδια στα σανδάλια" και "εμπειρία σε διάσημους οίκους". Ναι, ναι, το πράγμα άρχιζε να γίνεται επικίνδυνα όλο και πιο ενδιαφέρον...

Μετά την επίσκεψή μου και τη γνωριμία μου με την ιδιοκτήτρια Χριστίνα Ιωαννίδου, δεν είχα καμία αμφιβολία πια ότι είχα βρει και μέρος για ψώνια και θέμα για τη δουλειά μου! Η Χριστίνα όντως έχει περάσει από οίκους όπως η Prada (στα αξεσουάρ του Helmut Lang συγκεκριμένα) και η Tod's, και τώρα μετουσιώνει την εμπειρία της σε αυτό εδώ το σούπερ μαγαζί που αποτελεί προέκταση της ντουλάπας της, γι αυτό και το ονομάζει The Closet!


Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις στα χέρια σου τα σανδάλια που σχεδιάζει η ίδια και τα δίνει να τα φτιάξουν στο χέρι τεχνίτες της Ιταλίας, που είχε την τύχη να γνωρίσει κατά την επαγγελματική της πορεία και να μην θαυμάσεις το στυλ τους και την κατασκευή τους. Κοντά σε αυτά, υπάρχουν όμως και άλλα πολλά, όλα ιδανικά για τη βαλίτσα των διακοπών. Ενδεικτικά αναφέρω: παρεό - ειδική παραγγελία στην Ινδία, πετσέτες χαμάμ - ειδική, πάλι, παραγγελία στην Τουρκία, πάνινες τσάντες-ταγάρια, πρωτότυπα κολιέ φτιαγμένα από φίλη της Χριστίνας, καφτάνια από το Μαρόκο αλλά και άλλα μέρη, μαγιό της Laura Urbinati (το brand που αγαπά η Χριστίνα στο swimwear και με βρίσκει τόσο σύμφωνη) και μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή από γυαλιά ηλίου. Συνεχίζω: λινά για το σπίτι από την Ιταλία, αρωματικά ντουλάπας από την Προβηγκία, γαλλικά αρωματικά κεριά και argan oil καλλυντικά, αυθεντικά καπέλα Παναμά. Στα χειροποίητα αξεσουάρ, προσθέτω και τα ανδρικά δερμάτινα παπούτσια, τα bebe oxfords και τη συλλογή από δερμάτινα βραχιόλια σε σχέδιο της Χριστίνας, που έχουν γίνει το must του νησιού. Γενικά η επιλογή σε όλα είναι αξιοθαύμαστη και αυτό είναι κάτι ακόμα που κάνει το The Closet να ξεχωρίζει.

Info: Τhe Closet, Ντάπια, Σπέτσες, τηλ. 22980-75487/ email: theclosetspetses@gmail.com

[gallery ids="40547,40548,40549,40550,40551,40552"]

thecloset2

thecloset1

thecloset3

thecloset4

thecloset5

thecloset6

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ